Witam niedawno wróciłem z Niemiec gdzie pracowałem 2 lata mam 45 i ciężko będzie mi ty znaleźć prace wiec wpadłem na pomysł aby otworzyć swój mały własny biznes ale problem jest taki ze nie mam za dużo pieniędzy jedynie jakieś 7-8 tyś mógłbym zainwestować . Po
1.Myślałem nad małym salonem gier słyszałem ze na to nie trzeba dużego wkłady finansowego . Lecz ja zupełnie nie wiem jak wygląda zarobek na automatach . W salonie stało by z 5 maszyn ,salon czynny byłby w godzinach 12-20 można było by tam zjeść coś na szybko i napić się czego ale zero alkoholu .
Wcześniej w Polsce pracowałem w branży motoryzacyjnej myślałem nad małym sklepem przyznam ze znam się na tym , mam kilku znajomych mechaników którzy zaopatrywali by się u mnie a później przez dobre słowo zrobili by mi dobra mała reklamę dodatkowo handel na allegro.
Jestem człowiekiem dyspozycyjnym chętnie bym spróbował czegoś nowego dodam tylko dwie rzeczy średni zarobek jaki by mnie interesował to 4-5 tys a miejscowość ok 130 tyś mieszkańców. Chętnie posłucham waszych propozycji na biznes .Proszę o opinie i przybliżenie mi tematu automatów do gier.