Witam wszystkich.
Śledzę forum od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu skorzystać z waszej pomocy. Oczywiście mam zamiar otworzyć własny biznes. Kilka słów wprowadzenia:
- miasto ok. 400 tys. mieszkańców, ok. 10 wyższych uczelni (masa studentów)
- kapitał: 2 opcje albo 15 tys. zł albo 40 tys. zł -to się dopiero okaże
- w moim mieście jest generalnie wszystko za wyjątkiem wielkich firm które chciałyby zatrudniać ludzi(niestety)
Moje pomysły: hurtownia z ubraniami dla dzieci, zabawkami i akcesoriami dla niemowląt z możliwością zakupu w detalu;
kafejka z mnóstwem rodzajów kawy na miejscu i na wynos, do tego shake mleczne i jakieś przekąski typu ciacho,ciepłe rogaliki itp.;
firma windykacyjna (bez opcji skupowania wierzytelności,przynajmniej na początku),dodam że nie ma ani jednej profesjonalnej w tym regionie.
To na razie tyle, bardzo proszę o jakieś rady i komentarze odnośnie moich pomysłów. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
[ Dodano: Sro Lis 08, 2006 7:07 pm ]
Dzięki, na pewno skorzystam.
A jak reszta forumowiczów? Widzę całkiem sporo wyświetleń, ale jakoś nikt nie chce mi nic doradzić. Sama staram się wymyśleć wszystkie możliwe + i - mioch 3 opcji ale chyba dobrze by było żeby skomentował to ktoś z boku :lol:
[ Dodano: Sro Lis 08, 2006 7:14 pm ]
To "dzięki napewno skorzystam" było do e-coolerka, którego post z niewiadomych mi powodów zniknął.