Witam, nazywam się Mateusz Kowal. Jestem tutaj nowy!
Śledze wszystkie wypowiedzi od kilku dni na tym forum. Zauważyłem, ze mam doczynienia z osobami poważnymi, wykształconymi i przede wszystkim biegłymi z temacie - BIZNES
Rozpocząłem edukacje w Technikum Ekonomicznym, wybrałem tą szkołe bez konkretnego zastanowienia, jednak wiedziałem, że wiedza na temat marketingu, handlu, przedsiebiorczosci itp. NAPEWNO MI POMOŻE...
Pierwsze pytanie:
- po ukończonej szkole z matura oraz dyplomem ekonomika, jakie mam szanse na zatrudnienie, przede wszystkim GDZIE? prosze o szczegóły - zarobki
Drugie pytanie:
- na ile zwiększą się moje horyzonty zatrudnienia po ukończonych studiach na kierunku ekonomicznym (i tak samo jaka praca, płaca?)
Trzecie pytanie:
- wiem ze ten temat był wałkowany 1000 razy ale nigdy temat nie wyczerpał się w 100%, mianowicie chciałem zapytac o zarabianie na stronie internetowej... dobra domena, dobra tresc, aktualizacje, wielu odwiedzających na czym rzecz polega?? le trzeba czekac na zarobki, ile mozna zarobic, ile trzeba poswiecac czasu - BARDZO PROSZE O KONKRETY !!
Ostatnie :)
- jak moge na dzien dzisiejszy zaistniec w biznesie:)? mając tylko 16 lat...
Do wszystkiego dodam, ze jestem kreatywny, mam ciągle nowe pomysły.
Czasami budze nie spie nocą, tylko mysle nad interesem.
DLA PRZYKŁADU:
-rok temu na rowerach do extremalnej jazdy typu: DIRT< STREET< DUAL< FR<DH przez okres dwóch tygodni zarobiłem 1500zł
- w czerwcu tego roku, w przeciągu 5 dni zarobiłem 3tys zł, kupiłem od starszej Pani dwie tokarki zegarmistrzowskie za 600zł sprzedałem za 3500tys dwie sztuki.
JEDNAK DOBRA PASSA OSTATNIO SIE SKONCZYŁA :):):) Prosze o odpowiedzi.
POZDRAWIAM FORUMOWICZÓW :)