Witam
Od jakiegos czasu prowadze dwa punkty tego typu. Jestem pewny, ze osob ktore prowadza podobna dzialalnosc jest wiecej. Chcialbym stworzyc taki ogolny temat tylko dla nas, moze sie przyjmie.
Glownym zamyslem tego tematu jest wymiana informacji, pomyslow, porady dla chcacych zaczac itp.
Wiec jesli ktos ma jakies pytania ,chetnie odpowiem. A i sam jestem zainteresowany pomoca w kilku tematach.
Pierwszym z nich sa platne reklamy:
-posiadam duzo powierzchni zewnetrznej jak i troche wewnetrznej ktora spokojnie moglbym wykorzystac na reklamy. Zainteresowany jestem tez slynna lapa heyah jesli ktos wie jakie sa korzysci z tego ile mozna wyciagnac od heyah niech napisze.
(jesli chodzi o reklamy to uczestnicze jedynie w programie scandynavian co generuje przychod miesieczny ok 100zł)
Kolejna wazna kwestia sa marze:
-tu sytuacja jest troche bardziej skomplikowana bo nie kazdy chce sie chwalic i temat ogolnie objety jest tajemnica, co nie powiem dziwi mnie nieco o ile na temat marzy z dostawcami prasy (kolportet ruch garmond itp.) ludzie chetnie rozmawiaja o tyle tematy biletow, papierosow czy kart sa omijane. Dla mnie konkurencja sa jedynie dwa trzy najblizsze kioski, nie widze problemu dlaczego nie mialbym wymienic sie informacjami nt dobrych hurtowni, dostawcow (dzieki czemu moglbym trafic o wiele lepsze propozycje i wywalczyc o wiele lepsza marze ) z kioskami ktore nie sa dla mnie konkurencja.
Tu osobiscie interesuje sie wlasciwie wszystkim co mogloby wplynac na powiekszenie moich zyskow czyli na zwiekszenie marzy. Interesuja mnie hurtownie i dostawcy z Malopolski,glownie Krakowa i okolic.
Zwiekszenie obrotu:
-zastanawialem sie wielokrotnie co zrobic zeby obrot byl wiekszy i wiekszy, pewnie jak wszyscy rowadzacy dzialanosc, popularna w naszej branzy jest wspolpraca z lotto, zakladem foto, terminal zamiast kart zdrapek, prowadzenie dodatkowo agencji oplat. To bardzo popularne rzeczy i sprawdzone oprocz tego typu rzeczy myslalem o wprowadzeniu do sprzedazy bulek (duze zainteresowanie, ludzie czesto zapominaja rano sniadania,lub poprostu nie chce im sie rano robic)
Poszukuje zatem firmy produkujacej kanapki z ktora moglbym wspolpracowac(rano przywoziliby mi buleczki, i braliby te nieswieze ktore zostaly z dnia poprzedniego). Jesli jest cos takiego to chetnie sie tym zainteresuje jak i wdzieczny bede za jakiekolwiek informacje nt. firm tego typu w Krakowie i okolicy.
Pozdrawiam i licze na to ,ze temat sie rozwinie. Laczmy sie i generujmy coraz lepsze zyski
!!! :)))