|
Kiosk ruchu -co warto wiedziec a czego unikac ! |
Kiosk ruchu -co warto wiedziec a czego unikac !
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
witam ! jestem zainteresowany otwarciem kiosku...saloniku prasowego...chcialbym sie dowiedziec na co zwrocic uwage czego unikac jak robic zeby zarobic....przyznam szczerze ze dopiero zaczynam i nie wiele wiem na ten temat.... czekam na pomoc ...pozdrawiam !
Na forum znajdziesz odpowiedzi na większość swoich pytań zawartych w tym poście. Warto abyś przeczytał posty przyklejone w poszczególnych działach oraz sprawdził, czy pytanie lub temat już nie był poruszany na łamach forum! Do tego używamy opcji SZUKAJ. Dziękuję!
witam
Jeżeli chciałbyś mam Kaseton (100x 70)- zewnętrzna reklama podświetlana Ruchu, oryginalna wymontowana z mojego kiosku na miejscu którego stoi aktualnie Tesco ;) jak coś dzwon 516 089 893 cena to 249 zł. Jak coś to daj znać napewno się dogadamy;)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kiosk ruchu -co warto wiedziec a czego unikac !": - Rozmowa kwalifikacyjna- czego unikać - kiosk ruchu - jedzenie - Kiosk Ruchu / Salonik Prasowy - Czy ktoś prowadzi kiosk ruchu? - salonik prasowy ,dawniej kiosk ruchu
• Strona 1 z 1
|
|