Witam
Od kilku miesiecy prowadze dwa punkty sprzedazy prasy. Zainteresowany jestem przede wszystkim platnymi reklamami,bo przyznam szczerze wygladaja dosc ponuro ( z zewnatrz) maja mase niewykorzystanej powierzchni reklamowej. Pierwsza prosba to namiary na firmy ktore bylyby zainteresowane reklamowaniem sie na tej powierzchni, chodzi o oferte odplatna, bo takich co oferuja sie za darmo jest sopro, nie o to oczywiscie mi chodzi.
Kolejnym pomyslem jest wprowadzenie nietypowych artykulow ktore znalazlyby zejscie w takim punkcie,a ktorych z reguly nie ma w takich punktach. Myslalem o bulkach, duzo ludzi jadac do pracy dopiero na przystanku orientuje sie ,ze nie wzieli ze soba sniadania, badz nie mieli czasu zrobic. Bylem w jednej firmie zajmujacej sie tym ,ale krzycza sobie 3,5 zl od bulki,bez mozliwosci zwrotu nieswiezego towaru (najbardziej pasowaloby mi znalesc kogos kto przyjmie zwroty z dnia ,ktore nie zeszly, cos na zasadzie zwrotow prasy ).
Zastanawiam sie rowniez nad stalym powiekszaniem marzy, znalazlem ostatnio kiosk w ktorym ceny papierosow sa nizsze o 10, 20 a nawet niektore 30 gr. na jednej paczce, domyslam sie wiec ,ze sa hurtownie ktore oferuja znacznie wieksze marze na papierosy ( ja mam srednio 7-8 %). Pytanie tylko jak je znalesc. Moze biora to jakos bezposrednio od producenta?
No i rowniez zastanawia mnie jak podniesc marze na karty doladowujace, tu marza dochodzi do okolo 10 %,a znalazlem punkty w ktorych np. karty orange 25 sprzedaja za 23 zł , skad biora karty po nizszej cenie?
Glownie interesuja mnie firmy z Krakowa i okolicy.
Pozdrawiam