|
Klub w krakowie |
Klub w krakowie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam. mam pytanie czy tworzac klub w krakowie...opłaca sie wynjac lokal za 20 tys o pow 160m??? czy ten klub bedzie przynosil jeszcze zyski? prosze o odp
do takiej inwestycji to jakis biznes plan byc ci sie przydal z dobra kalkulacja
tak wiem...tylko ze to czy czynsz bedzie za duzy czy nie to nie ocenie
a gdzie ten lokal sie znajduje dokladnie?
jedna z ulic odchodzacych od rynku głownego
ok ale ulica ulicy nie rowna, sam mieszkam w krk i wiem ze sam fakt odchodzenia od rynku nie oznacza ze jest to ulica uczeszczana przez wielu ludzi. Popatrz tez na to ze przy ulicach odchodzacych z rynku jest mase klubow, ktore maja juz swoja renome. Zastanow sie czym przyciagniesz potencjalnych klientow, co im zaoferujesz zeby przyszli do Ciebie a nie do swojego ulubionego klubu.
sławkowska lub jana
Ja tez jestem z krakowa i moim zdaniem na takim interesie nie da sie teraz stracic...Sławkowska lub Jana, tym bardziej...:) a moge zapytac ile masz funduszy na otwarcie takiej działalności?
Zły pomysł odradzam wymysl coś innego bardziej innowacyjnego.Pozdro
skalpelproszkow Twoje rada jest tu nie na miejscu,z tego co wyczytalem,to Ty chcesz otwierac dyskoteke i masz 2tys na naglosnienie,do tego chyba sie za duzo filmow naogladales sadzac po Twej ksywie,a Twoja dyskoteka napewno bedzie sie nazywala *U kowala*.Otworz ta dyskoteke jeszcze najlepiej w Pruszkowie,albo co tam,idz na calosc otworz ja w Warszawie panie skalpel,wrazenia masz zapewnione...Nie doradzaj ludziom jesli sam nie masz zielonego pojecia o biznesie.Pozdrawiam.
Popieram w 100%
no z funduszami nie ma problemu...ale nie wiem czy wyjde na tym dobrze w skali miesiaca jak czynsz mnie wyniesie 22 tys zł. lokal to okolo 160m wiec nie wiem...jak sadzicie?? moze sie ktos orintuje ile taki klub wyniesie na miesciac zarobku
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Klub w krakowie": - BAR KLUB Z KELNERKAMI TOPLES W KRAKOWIE?? - Prestizowy klub w krakowie(szewska,floriańska) - Przejmę lub wynajmę prosperującą, kawiarnie, klub w Krakowie - Przejmę lub wynajmę prosperującą, kawiarnie, klub w Krakowie - KLUB W WARSZAWIE/POZNANIU/KRAKOWIE... oraz EBIZNES
• Strona 1 z 1
|
|