Jak wiadomo na sexie mozna sie dorobic poniewaz zawsze byyl popularny jest i beedzie, nie doczekamy sie chyba czasow w ktorych faceci nie poszliby do jakiegos klubu w ktorym piwo , jedzienie itp podaja sexowne, skapo ubrane dziewczyny.
Mieszkam w jednym z najwiekszych polskich miast w ktorym nie ma ani 1 takiego miejsca a nie brakuje u nas zamożnych ludzi ktorzy sa w stanie zaplacic za piwo z 8zl :)
myśle ze jest to bardzo dobry pomysł ale jak to najczesciej w zyciu bywa najwieksza przeszkoda jest brak funduszy
aktualnie mam 19 lat i wyjezdzam do Angli na 3-4 moze wiecej.. lat zeby odlożyc pare zł na tzw "START"
W tym roku pojechalem w maju zupelnie w ciemno, sam i udalo sie ;) sporo zarobilem i przywiozlem do PL
Jako ze w szkole nie jestem najlepszy (2x juz nie dalem w LO) ....takze nie licze na to ze bede profesorem i otrzymam dobre stanowisko w banku, zreszta zawsze chcialem byc niezalezny i miec wlasny biznes
juz pare lat temu zaczalem kombinowac na ebayu, w wieku 15 lat chyba... sprowadzalem oryg buty do Polski i zarobilem nie mało ;)
wtedy jeszcze nie bylo paypala w Polsce wiec wysylalem kase pocztą :D i udawalo sie ;)
Mam jeszcze pare innych pomysłów ale.....kiedy ja wroce z Angli to minie jednak pare lat wiec mogą sie pojawic nowe opcje na biznes
Poki co szlifuje angielski ;) i poznaje zasady jakie trzeba znac otwierajac firme
[ Dodano: Wto Paź 17, 2006 8:11 pm ]
niech moderator usunie ten topic...bo chyba zalozylem go z innym dziale niz chcialem ;)
skopiowalem i dodalem na "pomysl na biznes"