|
Knajpa w której podawanoby eter. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Eter jest substancją medyczną która w czasie wdychania powoduje "odlot".W dodatku jest chyba nie zabroniona przez prawo.mYśLAłEM CZY NIE DA SIę OTWORZYć KNAPY W KTóREJ SPRZEDAWANOBY ETER DO WąCHANIA.Klient by przychodził z zaświadczeniem od lekarza że nie jest uczulony na eter i podawano by mu eter medyczny.Oczywiście trzeba pomysł skonsultować z anestezjologami, może mają jakieś bardziej "odlotowe" substancje nie szkodzące zdrowiu.Oczywiście trzeba by przepędzać z takiej knajpy narkomanów którzy by swoją obecnością niszczyli renomę takiego lokalu.Wyobrażacie sobie, cały lokal na haju.
żecobyrobiono?
cpano
fajne
Prawosławni Rosjanie zarzywają eter w czasie świąt przy popie i pop nie protestuje.Znaczy się nie szkodzi.Mój kolega który się przekręcił po heroinie mówił że po eterze miał bardzo przyjemne przeżycia.Proszę mnie traktować poważnie.
Podtlenek azotu jest wart uwagi - eteru nigdy nie próbowałem bo to chyba dość plebejski znieczulacz;) A czy istnieją konsekwencje zdrowotne przyjmowania podtlenku azotu?A eter dlaczego plebejski?Widziałem w TV na filmie jak jak doborowe toważystwo kirało ten towar i by ło zadowolone.Nawet jeśli eter jest plebejski to dobrze ponieważ liczba klientów będzie większa wi.ęc to jest zaletą a nie wadą.A ten podtlenek azotu stosowany jest w anesezjologii?Jakiego ma się po nim haja ?Jak często można go używać?Czy jest drogi?Jak się go przyjmuje?Czy istnieją jakieś przeciwskazania medyczne?
tak na marginesie to Ty nic nie brałeś zanim napisałeś tego posta?
Zainteresowal mnie watek, troche poszperalem i mam :P
ETER
Podtlenek azotu
Wg mnie pomysl dobry, troche jest na poczatek dokladnie niewiadomego działania skutkow ubocznych, mysle ze konsultacja z lekarzem bylaby wskazana zeby zaczerpnac opini specjalisty jednak obiektywnej, bo wielu zareaguje badz z usmiechem badz tez bedzie wmawialo, ze jest to zlo itp. Ogolnie objawy jak przy alku, skutki naduzycia eteru prawie identyczne jak do tych po alkoholu. Co do podtlenku azotu, to bylby interes nieoplacalny z jednego powodu, ostatnie zdania wyzej, dlugotrwale uzywanie moze doprowadzic do tego ze zmniejszona dawka bedzie dawala takie same efekty jak wieksza na poczatku :P
Myślę że to głupi pomysł.
|
|