|
Kojot wita wszystkich!!! |
Kojot wita wszystkich!!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
Autor
Wiadomość
Witam, witam drodzy Forumowicze! Jestem Kojot Ś.. Przybyłem na to forum (i na inne) z przepięknej krainy Kojotolandii. Być może niektórzy z was nie wiedzą, gdzie ona leży, ale nie jest to aż tak istotne:) Ważne, że w mojej ojczyznie obowiązują podobne reguły życia, co w Polsce- czyli ogólnie nie jest najlepiej. Moją misją jest piętnowanie wszelkich absurdów otaczającej nas rzeczywistości i powrót do normalności- doczekaliśmy bowiem czasów, że zwierzęta muszą mówić ludzkim głosem... Wiem, że dla niektórych z was może być szokiem moje pojawienie się tutaj, aczkolwiek jako ekspert od spraw komunikacji społecznej i "ściemniania" w moim kraju zostałem wytypowany do tego zadania i podjąłem się go z wielkim entuzjazmem, albowiem lubię wyzwania! Pozdrawiam wszystkich i do "przeczytania"!!!
Wpadłem w savoir-vivreową pułapkę, ponieważ Admin zasugerował mi zmianę nicka, więc niestety musiałem zadowolić się inicjałem zamiast imienia- teraz jestem Kojot Ś. No i w związku z tym nie wiem, czy mam się przedstawiać po raz drugi... Kto wie...?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kojot wita wszystkich!!!": - Frycz wita wszystkich!!! - Lambdalan wita wszystkich - Rafal_pl wita wszystkich - Pełen pomysłów wita wszystkich :) - Basic Recruitment wita wszystkich.
• Strona 1 z 1
|
|