wydaje się to być sensowne zwłascza gdy w przypadku serwisów SL musimy wybierać i to na nas ciąży odpowiedzialność.
a od czego zalerzy to oprocentowanie od 8 do 12 %?
|
Kokos.pl - opinie - strona 2 |
Kokos.pl - opinie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
wydaje się to być sensowne zwłascza gdy w przypadku serwisów SL musimy wybierać i to na nas ciąży odpowiedzialność.
a od czego zalerzy to oprocentowanie od 8 do 12 %?
Ostatnio jest dość głośno o tym kasomacie. Z ciekawości przyjrzałam się bliżej serwisowi www.kasomat.pl Oprocentowanie zależy od wysokości ulokowanego kapitału w serwisie. Dla kwoty 1000 zł jest to 8 % w wzwyż. Zaciekawiła mnie natomiast inna kwestia, lokując nadwyżki finansowe w Kasomat, kupujemy akcje za jeden grosz. Aktualnie firmy nie ma na giełdzie, jeśli jednak postanowią wejść na giełdę, akcje mogą skoczyć- taki bonus inwestycyjny
Dodam tylko, że kolejno dla mniej niż 25 tyś zł jest to 8%, dla powyżej 25 tyś, ale mniej niż 40 jest to 10%, a dla przedziału 40tyś-50tyś jest to już 12%. Jeśli już jesteśmy w optymistycznym temacie dodatkowych profitów, warto też zwrócić uwagę na premię 100zł dla pierwszych 1000 osób, które dokonają u nas inwestycji. Po szczegóły zapraszam na stronę serwisu.
___________________________________________________________________________ eRzecznik serwisu www Kasomat pl
Ten kasomat mnie trochę zaintrygował, nie mam zaufania do social lending, dlatego zobaczę jak się sytuacja rozwinie z kasomatem.
CZy oby na pewno jeszcze nie weszli na giełde?
Wydaje mi sie juz juz chyba był ich debiut.
Ciekawe jaka jest gwarancja i wiarygodnosc firmy.Na giełdzie sie niby zaprezentowali ale chyba jakby im nie poszlo to mogliby sie zawinąć.I ciekawe jak jest z podatkiem, czy to trzeba uwzgledniac czy nie ?
Z tym podatkiem to pewnie tak, ale mimo to i tak kasomat wygląda na dobry serwis. Czekam na opinię kogoś kto wziął już w tym udział, bądź jest w trakcie.
czyli nie myliłem sie co do tej giełdy. Napisali na stronie, ze nabywam przy inwestycji akcje, czy jest to dobra opcja jak myslicie?
Ciężko powiedzieć, w sumie to s z.o.o, ale ogólnie pomysł na biznes jest dobry.
Zainteresowanym polecam zerknąć tutaj:
Wał i tyle http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=16542
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kokos.pl - opinie - strona 2": - Kokos.pl i podobne - CO MYŚLICIE O PORTALU KOKOS.PL - Kokos.pl - czy ktoś z Was brał tam kredyt? - Wspolpraca kokos, pozyczki spolecznosciowe - MCI - opinie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|