|
Kolczyki ręcznie robione |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Interesuję się ładnymi rzeczami więc pomyślałam o sprzedawaniu kolczyków ręcznie robionych na początek.Zarejestrowałam się na allegro i będę sobie sprzedawac.Tam konkurencja duża ale może coś wyjdzie z tego..Potem myślę dorzucic ciuchy z second handów wybrane..może przerobione (fota przed i po). lampki witrażowe, i inne popierdółki. Jak się obcykam chcę postawic z tym oscommerca z jakąs ładną grafiką i jechac z reklamą.W necie i może plakaty, ulotki(mieszkam w Warszawie i tym się zajmowałam jakiś czas temu). No a w lato może na ulicy stac gdzies, targowiska też biorę pod uwagę. Po jakimś czasie założyc działalnośc i tak sobie rozszerzac o kolejne towary Jak myślicie? Dobre to?
...dobre
tylko ta działalność to chyba wcześniej niż później :) jeśli idzie o kolczyki u mnie w okolicy jest ktoś, kto właśnie tym się zajmuje robi naprawdę ładne kolczyki z różnych blaszek, sznureczków, koralików itd. Wystawia to wszystko na ulicy w centrum. Zawsze tłum ludzi koło niego. Moja narzeczona nawet tam kupuje i mówi, ze tanio i oryginalnie, bo nigdzie indziej takich nie znajdzie. Wiec interes na pewno opłacalny. Oczywiście, jeżeli robione przez Ciebie ozdoby będą naprawdę ładne :) Polecam sklep internetowy. Tanio i wydajnie. Mniej "zabawy" niż na allegro.
Proponuje pominac ta fotke po. Po co ludzie maja wiedziec jaka jest to odziez? zawsze pomusla o naprawde ladne. a w pezypadku gdy bezie fotka przed to dodadza jeszcze jakeis ale
Myślisz? Poszłam tropem, że ludzie docenią pracę bla bla :) Idealizm troszeczkę. Fakt
Salbertone, z jakiego miasta jesteś?
Aglaja, daj linka na allegro bo bym obejżał te kolczyki.
witam
pomysl bardzo dobry tylko ile czasu robi sie jedna pare kolczykow ?? w ile zrobisz 100?? podolasz temu jak tak to nie zastanawiaj sie bo nie potrzeba wielkich pieniedzy na start i tyle powodzenia pozdrawiam
Na razie czekam na aktywację konta z Mbanku ale jeśli to nie będzie traktowane jak spam to z chęcią wrzucę tu potem linki. A czasu to różnie zabiera.. Ale ważne że nie czuję się przy tym jakbym pracowała w sumie bo to odpręża.. Inwestycje pierwsze poczynione :). Fakt..Nie ma się nad czym zastanawiac bo dużo nie stracę jakby co a widzxę że modne takie rzeczy teraz.
moim zdaneim fajniejszy pomysl jest z tymi ciuchami. wieksze pieniazki. jezeli zrobisz co ciakwego i dasz gwarancje ze kleint nie znajdzie drugiej takiej bluzki czy sudnicy to napewno go o skusi. szczegolnie indywidualistow. Proponuje powiekszac dekoldy odkrywac plecy i dodawac blyszczace cekiny:] Dziewczyny z dyskotek beda szlaly za tym:] mozesz dodac jakas metke z adresem strony
|
|