|
Kolejny mój pomysł TV w 3D |
Kolejny mój pomysł TV w 3D
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
co myślicie aby stworzyć tv i ogólnie filmy w 3D ale takim zebyście widzieli jak w rzeczywistości ? czy coś takiego by sie przyjeło wiem jak to zrobić ale to kosztuje a jak wiecie kasy to ja nie mam wiec moze ktoś jest zainteresowany tematem?
tv w 3d?
wiesz jak zrobić ? to moze najpierw cos prostszego - zrób mi miecze laserowe przyjezdzaja 2 dzedaje i obiecałem im kosałki zeby im wader dupska nie schlastał
Do wyswietlania potrzebny bylby ci projektor holograficzny (mial cos takiego r2d2 w Star Wars ;]), z tego co wiem to prowadzone sa badania nad prototypami i zastosowaniem tego wlasnie w filmie czy telewizji, niemniej jednak podejrzewam, ze technologia i koszty wdrozenia tego w zycie sa jeszcze poza zasiegiem stacji telewizjnych, w innym wypadku byloby to za pewne dostepne na najbardziej rozwinietych rynkach, chociazby USA czy Japonia :) Poza tym wiele osob nie ma jeszcze dostepu nawet do telewizji cyfrowej, przynajmniej jezeli chodzi o nasz piekny kraj i jemu podobne, wiec co tu dopiero mowic o telewizji 3D ;].
myślę że perpetum mobile byłoby lepsze, tylko nie takie jak wg.kiepskich.
panowie spoko do oglądania potrzene bedą różowe albo inne okulary albo wizory w kazdym razie dwa ;) a gwiezdne wojny zostawcie w domu a nie świedcie tu mieczami
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kolejny mój pomysł TV w 3D": - kolejny pomysł !!! - Kolejny pomysł .... - Kolejny pomysł to ekologia!! - Kolejny pomysł - koszulki - Kolejny pomysł na biznes
• Strona 1 z 1
|
|