|
Kolporter - system partnerski - strona 4 |
Kolporter - system partnerski
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
franczyza w tym przypadku, to troche za duzo powiedziane. co sie zmienilo? to, ze u mnie w miescie z wielu ostaly sie tylko 2 :)
Witam, ja właśnie złożyłam rezygnację. Obcięli mi podstawę wynagrodzenia po 6 latach pracy z 2210zł do 1600zł. Jak z tego wyżyć przy zusie 900zł i dodatku z tytułu obrotów 450zł?
Zastanówcie się zanim wdepniecie w to coś.
Witam , od dluzszego czasu jestem na forum ale w roli obserwatora. Miałem salonik prasowy przez rok czasu. jedynie co moge powiedziec to uciekac jak najdalej od tego zła. nedzna podstawa 2000 zł , + obrot roznie ale nie wiecej niz 400 zł. to wychodzi 2400 w najelpszym wypadku brutto wychodzilo 3200 z tego oplacic pracownice ( chyba ze samemu sie pracuj 7 dni w tygodniu ) zus. Dochodza kary za 430 zł . W ciagu roku zdarzylo mi sie nie zaplacic 3 razy.
Generalnie bardzo mocno pilnuja. Samemu nic nie da sie zrobic. Odradzam.
ja płace co miesiąc około 300zł za niezwrócone gazety, rzekomo oczywiśvcie, bo jak czegoś nie mam to nabijam na paragon, a to sie rzadko zdarza, a Kolporterowi nie udowodnimy swojej racji, według nich nie oddaliśmy i już,
do tego dochodzi rachunek za telefon, gdzie mam limit na rozmowy w wysokości abonamentu, a co poza tym? Płacę.....i płaczę... Kary są za wszystko, za brak papierosów, za brak prasy, za brak plakatów, .....można wyliczać w nieskończoność Nie dajcie sie na to
widzę, ze są tu również doświadczeni (przez Kolportera) "partnerzy". To może ktoś ma dowody oszustw? Bo ja mam tylko jeden - wydruk z systemu (z analizy sprzedaży), gdzie: 3-2=2 (3 na stanie, po czym 2 sprzedane, a na stanie nadal 2, zamiast 1), a że będę miał z Kolporterem sprawę w sądzie przydałoby mi się coś jeszcze - cokolwiek, co wskazuje, że kanalie manipulują bazami danych, a system był podkręcony, by wykazywać straty partnera. Żałuję, że nie robiłem więcej wydruków z analiz i innych narzędzi, gdy był na to czas, ale nie miałem jeszcze wtedy takiej wiedzy o systemie. Może ktoś był ode mnie mądrzejszy? Może wie coś lub zna kogoś kto wie? wymienimy się mailami
Odradzam współpracę z Kolporterem. Małe pieniądze, coraz więcej wymagań, brak wolnego czasu i naciąganie na każdym kroku. Po kilku latach współpracy można czuć się jak sponsor tej firmy...
Witam,
Jeśli jeszcze pojawia sie na tym forum osoba, ktora w pazdzierniku 2011 pisałao bazach towarowcyh i zmianach w ilości towaru jakie one wywołują odezwij sie osobo proszę :) :) nie moge póki co wysłać wiadomości prywatnej więc moze tobie sie uda :) mogę sprobować pomóc
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kolporter - system partnerski - strona 4": - SYSTEM PARTNERSKI - System Partnerski ZANOX - jak rozliczać dochód? - System Adder - Program Partnerski, 50zł od polecenia - kolporter itp. - KOLPORTER- kaucja
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|