|
Komentarze giełdowe |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Bzdurne watki nic nie wnoszace nowego i tresciwego,obrazanie sie wzajemne...to znak ze forum sie rozwija oo i moze doszlusujemy do poziomu elity inwestorskiej-forum Parkietu :-D.Przepraszam za sarkazm ale jeszcze sa rezerwy :-D
A co z Bankierem.pl?:D:D:D Dziewczyna pytała o dywidendę z Ele po tym jak spółka złożyła wniosek o upadłość:D:D:D A wiesz ze to nei takie glupie?W koncu wartosc ksiegowa jego to ponoc 23zl a zyski kwitna hahaha.Coz czego jak czego glupoty na swiecie jest duzo,wazne czy popelni sie glupote za to umie wyciagnac z tego wniosek czy tez robi idiotow z innych...
"Jest cechą głupoty dostrzegać błedy innych,a zapominać o swoich"Dlatego tez radze Wam panowie najpierw spojrzeć na samych siebie i dostrzec swoje wady, a nie naśmiewać się z innych.
Nikt sie nie nasmiewa ja sam napewno nie,sam nie raz glupoty robilem robie i robic jak kazdy bede pisze przeciez ze lepsze to niz to co robia w cytowanym elektrimie...
Błędy popełniałem, popełniam i popełniał będę. Nigdy natomiast nie będe Lansował się z własną ignorancją... nie wejdę na forum o fizyce kwantowej i nie założę wątku pt. "Co mi się wydaje"
|
|