|
Komis dziecięcy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
cześc, zastanawiam się nad otwarciem komisu z rzeczami dla dzieci i mam, ciuszki, zabawki, chodziki, itp. w Warszawie w dobrej dzielnicy bo Ursynów, co o tum myślicie?Proszę o wskazówki, może ktoś się czymś podobnym zajmuje i mógłby coś poradzić?Podzielić się kontaktami ewntualnymi,które byłyby pomocne, myślę też nad importowaniem tych rzeczy ze Stanów, Anglii, Niemiec...pozdrawiam Monika
Bardzo ciekawy pomysł, rozmawiałem z moją siostrą która ma dwuletnią córkę i ciągle narzeka na to, że bardzo szybko wyrasta z rzeczy, kilka razy założy i już za małe i nie ma co z nimi robić, a nowe rzeczy są strasznie drogie. Rozmawialiśmy nawet o tym, czy są jakieś sklepy z używaną odzieżą dla dzieci.
prowadziłam taki komis przez 4 lata, myślę, że w Warszawie, mimo że napewno są już takie komisy, powinno się udać. Jedno jest pewne: wszyscy będą zadowoleni : Ci co chcą sprzedać niepotrzebne już rzeczy i ci co chętnie kupią tanie potrzebne akcesoria dla swoich pociech, które tak szybko wyrastają .Dla Ciebie natomiast dużo pracy a także wiele satysfakcji, choć niekoniecznie finansowej :) . Jeśli w czymś mogłabym pomóc, to chętnie służę odpowiem na pytania
|
|