|
Komis rtv |
Komis rtv
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam zamiar tzn mysle o otwarciu komisu rtv czy to sie jeszcze oplaca?
w jak duzym mieszkasz mieście, jaka konkurencja ...
jak zadajesz pytanie, to nie pozwól, aby odpowiadac na nie pytaniem. Zadawaj pytania szczegółowe :/
czestochowa nie male miasto jest kilka komisow
Moim zdaniem w dobie internetu i portali w stylu Allegro, prowadzenie komisu się mało opłaca. Coraz mniej ich widać.
Pokręć się po tych, które znasz, może coś powsatawiaj i zobacz jaki mają ruch. Ja trochę używanej elektroniki sprzedaję, głównie na Allegro i powiem, że jak cena niska to się sprzedaje dość szybko, albo jak coś jest ciekawego, np. jakiś klasyk w dobrym stanie. Dobrze by było, żebyćsam potrafił dokałdnie sprawdzić i dokonać potrzebnych napraw tego sprzętu. Ja tak robię. Sprzedawałem również RTV używane z Niemiec na giełdach i bazarach. jak już zdobyłem zaufanie, to ludzie brali. Ale każdy chce jakiejś gwarancji, demonstracji działania. No i każdy taki sprzęt trzeba przejżeć i naprawić, jak sam to zrobisz to się da coś zarobić. Ale musiasz naprawdę zdobyś zaufanie wśród potencjalnych Klientów. Ale żeby to byłbiznes przyszłościowy i pozwalał na stałe, dostateczne dochody, to nie jest tak. To raczej jako dodatkowe źródło zarobku można traktoawać.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Komis rtv": - profesjonalny serwis tel.kom, komis, komis laptopow - KOMIS - KOMIS AUT - Komis GSM na wsi - komis GSM
• Strona 1 z 1
|
|