|
Komis-sklep art.dziecięce |
Komis-sklep art.dziecięce
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mieszkam w W-wie(Tarchomin) i tutaj też bedzie mój mały biznes(pow. ok. 20-30 m2).Wiem jak to zrobić i gdzie, a nawet nam doświadczenie. Nie mam czasu na bycie sprzedawcą i nie mam aż tyle kasy żeby odrazu zatrudnić pracownika. Myślałem że może ktoś podejmie wyzwanie wzamian za X% ewentualnych przyszłych zysków? A może macie iakieś inne propozycje? Praca sprzedawcy wzamian za udział. Czas pracy to 6h - od 3 do 6 dni tygodniowo.[/b]
Myślę że jest to bardzo dobry pomysł, w mojej dzielnicy funkconują dwa takie komisy i całkiem nieźle im się powodzi. Ja sama też miałam kiedyś swój własny mały biznes i mogę doradzić aby nie otwierać w czasie wakacji, ponieważ jest to teoretycznie sezon martwy dla handlu. Z praktyką bywa różnie. Pozdrawiam i życze powodzenia.
No i co nikt nie ma pomysłu jak zatrudnić pracownika bez kasy? No i mase zainteresowanych..
Sprawdź również podobne tematy:
- Przyjme w komis odzież i artykuły dzieciece
- Sprzedam Sklep Internetowy art. Dziecięce - Sklep stacjonarny + towar/akcesoria dziecięce - Sklep z artykułami dziecięcymi, artykuły dziecięce - Sklep-Komis Meblowy - Komis/Sklep internetowy - Sklep sportowy-komis - Komis / sklep dziecięcy - Sklep/komis telefonów i akcesorii gsm Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|