|
Komis z autami luksusowymi. |
Komis z autami luksusowymi.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich. Czytałem troche na tym forum a propo komisów samochodowych i auto handlu. A co powiedzieli byscie na handel samochodami nowszymi (rok 2000 i wyżej) bardziej luksusowymi, droższymi. Myslałem zeby sprowadzac je z zagranicy bo ceny takich aut są tam o wiele nizsze. Tylko ze treaz jest problem z nieszczesnym kursem euro i to hamuje cały pomysł.W pazdzierniku przyprowadziłem dla siebie audi A4 z 2001 r i po wszystkich opłatach jestem jakies 5tys do przodu. Auto jest w bdb stanie 100% bezwypadkowe z gwarancją komisu.Mysle ze gdyby euroo troche spadło to calkiem niezły pomysł tylko czy ludzie w Polsce kupuja takie auta? Co wy na to. Myslałem głównie o sprzedaży przez internet.
Musisz miec troche kapitalu i polecam warsztat w tym samym miejscu na internecie :)
A z jakiego woj. jesteś
ech musisz miec ladna gotóweczke lub ludzi korzy ci zaufają i oddadza takie autko w komis, w krk jest jeden taki komis stoi tam jakies 20-25 autek w cenie powyzej 100000 pln i za kazdym razem zwalniam aby popatrzec na te bryczki widok piekny ale mysle ze do tego wlasciciel musi miec niezle plecy ze jeszcze to prowadzi a stoja tam hummery porsche merce m, lexusy i tym podobne widac ze jakas roszada w tych autkach jest ......
Prawdopodobnie nie mówisz o komisie tylko o wypożyczalni samochodów !
Proponuje tak jak to jest w uk czyli dawanie gwarancji na czesci mechaniczne na 3 lub wiecej miesiecy oczywiscie i cena inna bo nie kazdy takowa usluge chce wiec tacy klienci paciliby mniej np:kumpel kupowal samochod w uk w takim komisie cena wyjsciwa byla 2900 faci zszedl do 2700 a na koniec dodal jak mielismy juz odchodzic ze jak zrezygnuje z takiej gwarancji to mu pusci za 2600 kumpel kupil to AUTO
1. Masz na przynajmniej 10 takich samochodów? Luksusowe auta to zwykle nowsze roczniki renomowanych marek. Nie Renault czy Peugeot, a Merol, Lexus, Porsche czy ciekawy model Audi/BMW.
2. Wez pod uwage że auta gdy stoją to po kazdym 1stycznia tracą na wartości. A moze polaczyc komis z wypozyczalnia wlasnie takich aut? Auta by stały i nie traciłyby bo by były wypozyczane....
na poczatek myslałem o autach typu Audi, VW,BMW,Mercedes, Toyota, lexus, moze cos z amerykańskiego rynku, z rocznika powyzej np 2000-2002...A pozniej cos wiecej i bardziej luksusowo...;)
Tylko biedaka stać na używany luksus to po pierwsze a jeśli już widzisz komis z takimi autkami to dostrzegasz tylko to co powierzchowne bo jaka jest prawda wie tylko szef.
Ale nie zniechęcam. Spróbuj. Ja mam nieco inny pomysł ale to już inna bajka.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Komis z autami luksusowymi.": - Komis Samochodowy z Tanimi Autami - auto komis z autami powypadkowymi - Komis samochodowy ze sprowadzonymi autami - super ceny - Komis z autami "niskobudżetowymi" - Przewóz osób luksusowymi samochodami..
• Strona 1 z 1
|
|