|
KOMIS Z CIUCHAMI |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł, ale brakuje wsparcia myslałam nad otwarciem komisu z ubraniami mianowicie suknie ślubne, wizytowe, wszystko to co ktos chciałby sprzedać. Mam na myśli Allegro tylko ze na miejscu gdzie można dotknąć przymierzyć zobaczyć. Oczywiście pobierała bym opłaty za umieszczenie ubrania w sklepie. Ulotki i reklama oczywiście w standardzie i chyba jeszcze jedno ważne pochodze z radomia. prosze o doradztwo nie wiem co mam zrobić wypali ten pomysł czy odpuścić będe bardzo wdzięczna za każdą opinie z góry dziękuje i pozdrawiam :lol:
miałam taki biznes, ale odzież była tylko dziecięca i dla kobiet cięzarnych. Klientki były zadowolone zwłasza te które mogły wstawić niepotrzebne już ubrania, zawsze parę groszy odzyskiwały. Ale jest to biznes bardzo pracochłonny, bo musisz każdą rzecz zidetyfikować, najlepiej byłoby przyjmowac tylko porządne drogie rzeczy, ale szybko sie okaże że nabywcy wolą raczej te tańsze, a tu raczej komis byłby za bardzo pracochłonny, może skup , ale nie wiem czy to z kolei byłoby opłacalne. Ja raczej obstawiam komis
dziękuje bardzo za informacje a czy przynosiło to jakieś zyski i ile trzeba by w takie cos zainwestować, a na jakiej zasadzie pobierane były opłaty za sprzedaz ubrań w zalezności od miesiąca czy od sprzedanego ubraniaodrazu skupowane były ubrania czy rozliczane nastepowało dopiero gdy artykuł się sprzedał bardzo posze o odpowiedz i jeszcze raz dziękuje każda jedna informacja przyda się jak to wszystko zorganizować pozdrawiam
|
|