|
Kompleksowa renowacja, naprawa, konserwacja powierzchni drew |
Kompleksowa renowacja, naprawa, konserwacja powierzchni drew
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam .Zamierzam otworzyć własny mały biznes.Kompleksowa renowacja, naprawa, konserwacja powierzchni drewnianych .Okna, drzwi ,schody,meble ogrodowe i meble w domu itp.Mój zawód to stolarz z 6 letnią praktyką w tym zawodzie.Kapitał to 40 tyś duży garaż i pomieszczenie np na malarnie.Chciałbym uniknąć wynajmu lokalu więc wszelkie prace przy pomocy elektronarzędzi mają być wykonywane u klienta.Konkurencja nieznacząca miasto Brzeg Dolny rejon działania, początkowo dolny śląsk .Najbardziej obawiam się sezonu zimowego zwłaszcza że swoją działalność zamierzam otworzyć w tym okresie.chciałbym jakoś poszerzyć ofertę ale nie bardzo wiem w którym kierunku.proszę o rady i opinie.Dzięki
a PRZY UZYCIU JAKICH TECHNOLOGI MIALBYS ZAMIAR ODNAWIAC ELEMENTY DREWNIANE, NP STARY DREWNIANY DOM Z ODCHODZACA FARBA Z KILKU WARSTW .
Witam .Dawno mnie tu nie było a jednak się udało .Zakupiłem profesjonalny sprzęt Makita ,Festool,
wszystko mobilne oraz busa dużego.Otworzyłem biuro i prowadzę sklep z meblami używanymi. Posiadam ciekawą stronę internetową i pomału biznes się rozkręca, a co do twojego pytania o technologię to w takim przypadku w grę wchodzi piaskowanie.Sprzęt do tego potrzebny posiadam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kompleksowa renowacja, naprawa, konserwacja powierzchni drew": - Czyszczenie,konserwacja,regeneracja i renowacja skóry !!! - Naprawa, czyszczenie i konserwacja klarnetów - Zakładanie firmy - konserwacja i naprawa komputerów - Naprawa i Renowacja sprzętu pływającego - Szukam Odbiorcy na Drzwi Drew. W stanie surowym.
• Strona 1 z 1
|
|