|
Koncert-zbiórka funduszy na rzecz Varius Manx |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Widzieliście występ i strój Kasi Stankiewicz? Wyglądała jak zakonnica w płaszczu przeciwdeszczowym. Zorganizujmy zbiórkę funduszy na rzecz lusterka dla Kasi Stankiewicz, albo może jakieś ciuszki prześlijmy. Trzeba pomóc kobiecinie.
nie wiem jak wygladała ale może było to spowodowane tym: http://muzyka.wp.pl/id,22820,niusy.html
Wyjaśnij co masz na myśli?
Jeszcze raz mowie, ze nie wiem jak sie ubrala ale mogla sie ubrac "gladko" na czarno bez zbednych kolorowych wstazeczek itp aby pokazac ze jednoczy sie w bolu...
Zreszta zdaje sie ze mial byc jakis koncert na czesc Jansona i wokalistki, aby pokazac ze wszyscy o nich mysla...
hehe Stankiweiwcz ubrała się na szaro, jako jedyna zresztą, cała reszta wyglądała zupełnie zwyczajnie.
dajcie spokój, liczy się na jaki cel zbierają kaskę
Wiadomo cel szczytny ale to nie powód żeby się ubeirać w worek po ziemniakach :D Ogólnie rzecz biorąc koncert był nawet niezły (poza tym, że z wyjątkiem Lipnickiej i Stankiewicz właśnie wszyscy śpiewali z playbacku). Ciekawe ile uzbierano.
Też jestem własnie ciekawy ile zebrano?
Jeśli ktos wie to niech podzieli się z nami.
Ale właściwie to po co ta zbiórka?
Tacy ludzie to mają kasy że ..... Myślę że lepiej by zebrali na jakiś szczytny cel, dla dzieci, ubogich, chorych a nie dla renomowanego zespołu muzycznego. Cześć im i chwała ale bez przesady.
|
|