|
Końcówki kolekcji |
Końcówki kolekcji
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
interesuje mnie otwarcie sklepu z końcówkami koekcji firmowych ubrań,jakie są orientacyjne koszta otwarcia takiego sklepu i gdzie można się zopatrywać w towar?
ja wlasnie tez chce otworzyc taki sklep, mam juz pare hurtowni na oku, ale chcialabym sie dowiedziec wiecej.
co najlepiej sie sprzedaje?ile czego kupic na poczatek? jaka marze narzucic? czy lumpexy nie wyparly tych sklepow? dzieki za odpowiedzi.
Końcówki kolekcji to często te pozycje których nie dało rady sprzedać lub wychodzą z mody i zalegają w magazynach. Często to także odzież z defektem. Warto o tym pomyśleć przed otwarciem takiego sklepu. Cena musi być atrakcyjna.
Nie zgodze sie z moja przedrozmowczynia - pracuje w hurtowni z taka odzieza w Londynie-zbyt jest ogromny, a Polska to nasz glowny (zaraz po UK) rynek. Odziez jest nowa i NIEUSZKODZONA-nie sa to takze przestarzale kolekcje, czasem mamy w ofercie towar, ktory jest nadal w sklepach.Cena oczywiscie jest znacznie nizsza niz w sklepach-a nawet porownywalna z cenami odziezy uzywanej.Coraz wiecej ludzi otwiera wlasnie taka dzialalnosc-i jest to bardzo oplacalne-markowa odziez w bardzo niskich cenach.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|