|
KOnferencja dla Firmy |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam, szukam hotelu lub sali konferencyjnej na zorganizowanie szkolenia dla swojej firmy. Czy ma ktoś miejsce godne polecenia, nowoczesny obiekt, profesjonalną obsługę? Interesuje mnie głównie Mazowsze i okolice. Ważne żeby ośrodek był sprawdzony, nowoczesny i posiadał ciekawą ofertę dla firm. Jeśli posiadacie własne doświadczenia w tym temacie, byliście kiedyś w miejscu, które zrobiło na Was wrażenie i którego nie zapomnicie do końca życia, to podzielcie się ze mną taką informacją. Może znacie jakąś fajną stronę o takich obiektach, jak coś macie napiszcie. Dzięki!
byłem w czerwcu na szkoleniu ale nie wiem na czym ta nowoczesnosc ma polegać
był to dworek a własciwie dwa obok siebie całość nowa ale robiona i stylizowana na stare dworek kryty strzechą , meble robione na stare chłopskie nawet telewizory ( na pilota ) wsadzone były w stare obudowy po telewizorach ,,Wisła " własciciel jest importerem win , wiec piwniczka zaopatrzona po byku dobre jedzenie miejsce na terenie zadaszone na grill szkolenie było od popołudnia ale niektórzy zaczęli swietowac od rana od razu po przyjedzie ze wzgledu na zwiekszona zawartość okowity w organizmie nie pamietam czy było fajnie ,ale chyba tak bo łeb nap..... jak siemna jesli wstepnie pasuje to musze poszukac gdzie to było
Witaj, polecam konferencje w Serocku, tam jest fajny obiekt,niestety nazwy nie pamiętam. Miła obsługa, potem grill i zabawa integracyjna. Było świetnie a pracownicy bardzo zadowoleni.
Anna 23
|
|