|
Kontenery na gruz |
Kontenery na gruz
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam dojście do tanich gotowych sklepów internetowych za 100zł i w związku z tym myślę czym by handlować,przeczesuję właśnie moją okolicę szukam jakis producentów którzy mają fajny materiał który mógł by schodzić,jednak nic ciekawego nie znalazłem była tu kiedyś fabryka pilników jednak nie działa już,jest kopalnia ale przecież nie będę sprzedawał węgla przez sklep internetowy choć może to wcale nie głupi pomysł :D Jest jednak firma która podstawia kontenery na gruz,żwir,piasek,złom i także produkuje je, moze takie coś by pykło wypozyczenie konteneru plus moja prowizja to samo ze sprzedazą kontenerów,jednak mysle ze jest mało na to chętnych i nie wiem czym się zająć może macie jakieś ciekawe pomysły,mój ojciec handluje wyrobami stalowymi,blachy,rury,pręty może z takim materiałem otworzyć sklep?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kontenery na gruz": - Gruz 4000 ton - Kompost, Gruz - są jakies przepisy regulujące składowanie? - Kontenery.. - kontenery usa - kontenery - produkcja
• Strona 1 z 1
|
|