Witam,
Chciałbym założyć sobie dowolne konto bankowe offshore.
Najlepiej takie, gdzie nie trzeba dokumentować wpływów i można zamówić zwykłą kartę płatniczą Visa.
Czy możecie coś polecić?
|
Konto bankowe offshore |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam,
Chciałbym założyć sobie dowolne konto bankowe offshore. Najlepiej takie, gdzie nie trzeba dokumentować wpływów i można zamówić zwykłą kartę płatniczą Visa. Czy możecie coś polecić?
Powiedz coś więcej o epassporte. Jak wyglada rejestracja konta, opłaty i ogólnie wszystko co wiesz.....
Co wiem? Bardzo fajne konto, dostajesz dwie karty VISA (jedna pasuje do Euronet a druga jest do płacenia w internecie).
Polecam poczytanie https://www.epassporte.com/secure/epass ... gi?req=faq Czy szukasz konta do przelania kwoty z PP w walucie i wypłacenia jej w Polsce? Jeśli tak to nie znam lepszej alternatywy, jeśli PP nie wypłaca na konto w Polsce.
A formalności związane z rejestracją? Jakieś dokumenty, telefony?
Nie przesyłasz żadnych dokumentów. Poczytaj FAQ co podałem.
Jak chcesz wyprać pieniądze bez śladu to przy pomocy konta offshore ci się to nie uda, zawsze jakieś informacje musisz zostawić.
E tam...pranie pieniędzy od razu :)
Jest kilka dodatkowych groszy miesięcznie, od których nie chcę płacić podatku...
Każdy się tak tłumaczy.
epassporte chce dokumenty jezli kwota przekraca jakies 5000 $ najlepjej jak twoj sponsor tam konto otworzy (pierwsy przelew)uzywajac jakies inne Nazwe Uzytkownika...Problem przelewy mozna tylko zrobic na konto kture jest na to same imie zarejestrowane jak wlasciciel konta w epassporte.
hehe , jak Plan niedograny to tak jest. :) ostatnio dużo sie Wykorzystuje do obrotow Towarów , Obrotów firmy , i wogóle :D ,przeciez to dzis legal juz prawie .
legal do czasu, aż nie zapukają smutni panowie punkt 6 rano
Musieli by połowe Rosjan wyłapać :)
* nie dotczy Rosji
a jak dostaje zaplate za towar i usługe z Offshora , to co , juz powinni mnie zamknąc???
|
|