|
Konto bankowe z wieloma subkontami |
Konto bankowe z wieloma subkontami
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Banki
Autor
Wiadomość
Witajcie, mam szybkie i konkretne pytanie. Mianowicie potrzebuję założyć 50 subkont do rachunku głównego dla swoich stałych klientów. Proszę o informacje w, którym banku to uczynię, nie wchodzi w grę BANK INTELIGO. Posiadam konto w tym banku lecz jest ono już wykorzystane w 100% i potrzebuję nowe. Czekam na infomacje i z góry dziękuję. Pozdrawiam
zwróć się do dowolnego banku z zapytaniem ile kosztuje specjalna usługa - system płatności masowych - polegajaca na prowadznia indywidulanych subkont dla twojego rachunku i przeysłania we formie elektronicznej danych o wpływach na każdy rachunek w celu rozliczania należności. wtedy każdy z twoich kontrahentów ma oddzielne subkonto z indywidalnym nr rachnunku, a ty dostjesz od banku zestyawienie wpływów, zaczytujesz do systemu FK i rozliczasz sobie nalezności na bieżąca. bph oferuje to pod nazwą TransCollect pozdrawiam
Mam skelp internetowy i korzystał z usługi MassCollect w Raifeisenie. Bardzo fajne rozwiązanie i niwiele kosztuje. W chwili obecnej mam około 500 subkont otwartych dla stałych klientów - sam je tworze i sam nimi zarządzam. Stworzenie nowego subkonta trwa dosłownie chwile. A co najważniejsze nie muszę ich zglaszac do banku + nie pobierają za to opłat. Tzn. jedyna opłata jaką płacę jest za każdy przelew przychodzący na takie subkonto.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Konto bankowe z wieloma subkontami": - Konto bankowe a US - dobre konto bankowe - Konto bankowe offshore - Prywatne konto bankowe - konto bankowe Inteligo
• Strona 1 z 1
|
|