|
Konto firmowe, rachunek bankowy dla firmy - strona 5 |
Konto firmowe, rachunek bankowy dla firmy
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Ja korzystałem z konta osobistego i nigdy nie miałem problemów.
Zgadzam się, że nie ma konieczności zakąłdania konta firmowego, jakis czas sam korzystałem z osobistego ale załozonego tylko pod DG
wybieram sie niedlugo do banku zalozyc konto obowiazkowe przy zakladaniu firmy.Wiec jak z tym kontem jest obenie na dzien dzisiajeszy?wystarczy konto indywidualne i niktr nigdzie nie bedzie mi robil problemow z tego tytulu?prosze o odpowiedz ludzi ktorzy naprawde znaja sie w temacie i sa pewni.
Nie ma obowiązku zakładania konta firmowego, możesz posługiwać się się kontem osobistym- wiem to od mojego księgowego :)
Ja tego nie wiedziała, założyłam formowe w MBanku i zdzierali ze mnie jak się da co miesiąć (ok 80 zł), a reklamują się, że za nic sie nie płaci.... Plusem firmowych jest to, ze od razu masz przelewy zdefiniowane do ZUZu, US itp, ale to nie jest duzy problem ręcznie to wpisac z konta osobistego, trochę więcej pisania i tyle. Pozdrawiam
mBank już dawno zamknąłem, oszuści.
Polecam ING - konto firmwe, karta firmowa MasterCard - minus to to że nie ma na androidzie klienta ING banku.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Konto firmowe, rachunek bankowy dla firmy - strona 5": - Zakładnie firmy - rachunek bankowy firmowy - Rachunek bankowy - Firma w UK a rachunek bankowy w PL - Rachunek bankowy a Urząd Skarbowy - WYPOZYCZE UDOSTĘPNIE RACHUNEK BANKOWY
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|