|
Konto oszczędnościowe któro najkorzystniejsze teraz ?? |
Konto oszczędnościowe któro najkorzystniejsze teraz ??
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
Cześć. A więc z tego co wiem teraz najlepsi są : Getin Bank, Kredyt Bank i BPH. Ale dalej nie wiem który z tych trzech najlepszy. Więc czy ktoś może napisać który ma kapitalizację dzienną (to chyba pozwala uniknąć podatku i wtedy się więcej zarabia i o to mi chodzi:) i który z tych 3 ma największy % ?? Z góry dzięki :)
nie wiem, jak w tych bankach, ale wiem, ze w ALIOR BANKu jest na pewno kapitalizacja dzienna (lokata nocna) mam tam konto i nie narzekam , a wręcz przeciwnie, jestem bardzo zadowolony :D
ale u mnie w mieście nie ma ALIOR banku w tym problem ;D wiem ze tam sa najlepsze lokaty ale cos ;] Jest z 10 bankow i wybralem te 3 w ktorych sa najlepsze i nie wiem gdzie najlepiej ;D
TOYOTA BANK oferuje konto "Click" na którym obowiazuje oprocentowanie w wysokosci 5% z kapitalizacją dzienną. Sam nie wiem czy się nie skusić
Toyoty tez nie ma xD.. ale w BPH naprawde fajna jest ;] chyba ze mieszkacie w duuzym miescie to macie wiekszy wybor ;D
Jak sobie czytam posty niektórych użytkowników tego forum to czasami chce mi się płakać, a czasami śmiać. Niestety kolega, który poleca konto banku A.... wprowadza ludzi w BŁĄD. Na tej lokacie połowa środków jest oprocentowana na 5%. Czyli jak masz 10 tys. zł to pracuje Ci tylko 5. Istnieje wiele banków, gdzie oprocentowanie wynosi ponad 4% i bez podatku Belki. Na stronie wcześniej wymienionego Banku jak wół jest napisane, że realne oprocentowanie wynosi około 3%. Zależnie od tego ile masz pieniędzy ileś tam tracisz.
Sprawdź również podobne tematy:
- Konto oszczędnościowe
- Konto oszczędnościowe dla mnie... - Pytanie o konto oszczędnościowe. - HDI-gerling a konto oszczędnościowe - Jakie konto oszczędnościowe lub lokata ? - Konto oszczędnościowe - stały zysk - Konto oszczędnościowe bzwbk, a może coś innego? - Gdzie najlepiej otworzyc Konto Oszczędnosciowe mając 18 Lat - 2000 zł co miesiąc, gdzie wpłacać? Konto oszczednosciowe? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|