Moglby ktos opisac jak one dokladnie wygladaja (od podstaw) jak sie zaklada, ceny minimalne, prowizje, jakie banki, domy maklerskie je oferuja? (przed wszystkim czy jest to mozliwe w ofercie eMakler mBanku)?
pozdrawiam
|
kontrakty terminowe |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Moglby ktos opisac jak one dokladnie wygladaja (od podstaw) jak sie zaklada, ceny minimalne, prowizje, jakie banki, domy maklerskie je oferuja? (przed wszystkim czy jest to mozliwe w ofercie eMakler mBanku)?
pozdrawiam
ok. dzieki za linki. dobre tez materialy edukacyjne znalazlem na stronie GPW.com.pl
ale moje w sumie glowne pytanie...to czy idzie zakladac kontrakty przez eMaklera (mBank)?
Nie można składać zleceń futures przez emaklera. Poza tym dobrze przemyśl decyzję o grze(nic wspólnego z inwestycją) na rynku terminowym. Jeśli się jednak zdecydujesz to polecam Bośa
witam,
nieskromnie zaproszę na moja stronke na www-fw20-info czyli kontrakty terminowe. stronka jest o kontraktach. sam od wielu lat inwestuje na rynku terminowym. to bardzo trudny rynek i wymaga sporej systematycznosci i dyscypliny. moje pierwsze kontakty to glownie topienie kapitalu, powrot po paru tygodniach i znowu to samo. po miesiacach mozna mowic o tym ze pierwsze koty za ploty :) ale teraz, stosujac odpowiednie wskazniki, metody i system naprawde mozna wyjsc na swoje. zreszta ten rynek strasznie wciaga. btw. stronke jeszcze buduje i staram sie systematycznie rozwijac, artykuly bede sie staral na biezaco poszerzac. pozdrawiam!
|
|