|
Koparka |
Koparka
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich. Moj pomysł na biznes wylada nastepująca... Wiosna roku 2010 mam zamiar zakupic koparko ładowarke i swidczyc usłui w moim mieście i okolicach a poźniejszym terminie otwarcie firmy ktora zajmowała by sie wszystkim tym gdzie potrzebny jest ciężki sprzęt(koparka) mam 26lat pieniądzena zakup sprzetu i innych niezbednych rzeczy posiadam.Aha dodam ze na poczatek chce sam pracowac na tej koparce. Co myslicie o tym? dział ktoś z forum w tej branży?
Moja rada - wbijaj pierwszy z ofertami odmulania / udrażniania rowów melioracyjnych do okolicznych gmin itp. Znajomemu dostały się "resztki" rowów w gminie 80km od jego firmy i opłacało mu się nająć kilku ludzi do zrobienia porządku z trawą i drzewkami na rowach i gnać koparkę na miejsce. Stawka dla obsługującego koparkę 100zł dniówka i zwrot kosztów przejazdu - paliwo na koszt szefa.. itp. i mówi ze za każdy dzień roboty jest o przynajmniej 1k do przodu po odjęciu kosztów..
witam kolegę najpierw zapytaj o koszta utrzymania sprzętu bo są dość wysokie a sama koparka to nie kasa jeszcze liczą się umiejętności kaparkowego jak ja was nazywam bo operatorem to zostaje się po paru latach nie ubliżając nikomu ....powodzenia
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Koparka": - koparka - Spółka z koparką - Koparka usługi - MINI KOPARKA - usługi koparką
• Strona 1 z 1
|
|