|
Korwin ma problem |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Polityka
Autor
Wiadomość
Brakuje mi informacji dlaczego go nie wpuścili oraz co to był za program.
dzisiaj ogladalem konferencje . Chodzi o Program FORUM. A dlaczego chyba" bo tak"
W ogole nie rozumiem calego tego szumu, ogladalem konferencje i nic z tego nie rozumiem.
Dziwne rzeczy się dzieją w TV Pis :)
Nie tylko w TVPis. Lewica bezbożna obchodziła się z nim gorzej od lewicy pobożnej.
Zechciej wyjasnić: who is who? Czy "lewica pobożna" to Ziutek Oleksy? Bo o jakiejś szczególnej pobożności "lewicy" to nie słyszałem, a przeor przepędził Ziutka z Jasnej Góry wiele lat temu, gdy afiszofał się swoją "pobożnością polityczną". I od tej pory Ziutek ma kłopoty, bo nawet w SLD przestali go szanować.
Nie - tacy goście jak Oleksy czy Kwaśniewski to lewica bezbożna. Ludzie tacy jak Kaczyńscy czy Lepper to lewica pobożna. Są wierzący ale odmawiają mi prawa do decydowania o sobie - mówiąc dosadniej są to socjaliści wierzący.
Głównym obszarami różnić programowych jest aborcja i lustracja. Natomiast w sferze gospodarczej jakieś różnice mogą być w hasłach, notomiast w realiach powyborczych nie było i nie ma znaczących różnic.
Właśnie dlatego są dla mnie taką samą czerwoną hołotą. I dlatego głosuję na UPR i JKM - nie bojących się nazywać rzeczy po imieniu. pozdrawiam
|
|