|
KOSMETYKI I CHEMIA Z USA I POLSKI |
KOSMETYKI I CHEMIA Z USA I POLSKI
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Oferty Towar
Autor
Wiadomość
Produkty kosmetyczne z USA to maszynki Wilkinson 4500szt 2w1 cena sklepowa to ok 40zł, na allegro od 25 do 36zł, ja sprzedaje po 18,9zł i po 17,9zł ale chce sprzedać całość, możliwość mniejszych ilości , szampony Nexxus 1000szt - sprzedaje po 14zł - , odżywki TRESemme 1000szt - po 18,9zł, inni mają w ofercie po ok 30-40zł, Proszki Persil - Polskie 1,2kg cena sklepowa ok 17zł, hurt 13zł, ja mogę sprzedać większe ilości od 13-11zł brutto w zależności od zamówienia, pasty Colgate Total 75ml, cena sklepowa ok 8zł, w hurtowniach ok 4,5zł u mnie ok 3,5zł itd, towar z legalnego źródła, oryginalny, faktury VAT
oczywiście podane ceny to ceny po jakich są w detalu i w hurtowniach oraz po ile ja sprzedaje przez allegro, ceny dla odbiorców hurtowych zdecydowanie niższe jeśli chodzi o maszynki wilkinson, szampony oraz odżywki
Przeczytaj również posty podobne do tematu "KOSMETYKI I CHEMIA Z USA I POLSKI": - Chemia, kosmetyki z DE - KOsmetyki i Chemia - PRASA KOSMETYKI CHEMIA - Chemia gospodarcza i kosmetyki z Niemiec - KOSMETYKI CHEMIA Z UK taniej jak w polsce
• Strona 1 z 1
|
|