|
Kosmetyki naturalne |
Kosmetyki naturalne
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Przeglądam sobie tak strony www, i myślę nad formą biznesu czyli dużych pieniędzy:) Kochani mam do was pytanie dotyczące mojego najnowszego pomysłu. Widziałbym biznes tak. Stoisko w markecie typu M1, Tesco. Umowa podpisana z firmą, która produkuje kosmetyki naturalne i sprzedaż tylko wyrobów tej firmy. Stoisko bardziej przypominające biuro niż sklep. Stoliczek fotele i możliwość rozmowy z klientami i oferowanie produktów. Oczywiście większość produktów na miejscu w sprzedaży inne na zamówienie. Proszę o opinie. Pozdrawiam.
Musiałbyś pogadać z moją żoną, ja kosmetyków nie kupuję zbyt często, no chyba że na prezent :)
Kosmetyki Naturalne jak najbardziej. Niestety musiałbys się zareklamowac, jesli byłaby to marka nieznana. To na początek. Jeśli będa dobre kobiety dowiedzą sie pocztą pantoflową. Powodzenia.
Pomysł ciekawy. Trudno będzie wynająć choćby parę metrów kwadratowych w dużym Hipermarkecie, ceny za powierzchnie liczone w euro. Koszty ogromne, poza tym nie wiem czy hipermarket pozwoli takie coś otworzyć na holu, będziesz robił konkurencję dla innych którzy wynajmują drobne lokale w tym hipermarkecie. Wszystko musi sie opłacać, zrób biznes plan
witam,
Rozpoczelismy z zona w USA (tu mieszkamy i pracujemy) produkcje naturlanych kosmetykow. Sprzedaja sie bardzo dobrze a nasi klienci bardzo chwala sobie te kosmetyki. Nie mamy przedstawiciela w Polsce, jesli jest Pan zainteresowany, prosze o kontakt na szkrzynke prywatna (priv)
Sprawdź również podobne tematy:
- EXPORT - kosmetyki naturalne CANNADERM
- Kosmetyki naturalne - hurt i detal - Zapraszam do wspolpracy - Naturalne Kosmetyki Australijskie - Chcialbym moja dzialalnosc rozszerzyc o kosmetyki naturalne. - Kamienie naturalne. - Mydlo naturalne - Produkty naturalne - Kruszywa naturalne - Mydlo 100% naturalne ze syrii Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|