Witam wszystkich,
Jakiś czas temu wpadl mi do glowy pomysl na stworzenie serwisu spolecznosciowego ale znacznie rozniacego sie od typowych gron. net, fotka czy podobnych. Ludzi przyciagalyby inne rzeczy niz w wyzej wymienionych. Poki co nie ma czegoś takiego w necie. Pomysl zostal odlozony na dluzszy czas po to oby ochlonąć i sprawdzić czy nie jest to tylko chwilowy zachwyt i zapal. Jednak pomysl po pol roku ciagle nie daje mi spokoju a i opinie moich znajomych sa bardzo pozytywne.
Jestem "kompletnie zielony" w temacie projektowania stron i stad pojawia się moje pytanie. Jakie mogą byc koszty stworzenia skryptu takiego serwisu. Wiem że wiekszość moze napisac ze wszystko zalezy od....:/ I pewnie wiele w tym racji. Ale niestety nie moge podac zbyt duzo informacji, a wystarczy mi tylko rzad wilekosci dla zorientowania sie czy moge na wlasna reke ruszac z tym projektem czy bede musial troszke kombinowac:) Powiedzmy ze interesuje mnie serwis taki jak fotka czy grono czy nasza-klasa. Podstawa tego serwisu ma byc dosc rozbudowana mozliwosc tworzenia i edytowania wlasnego profilu.
I drugie pyt czy Waszym zdaniem jakas mala firma projektujaca strony bylaby w stanie wykonac takie zlecenie czy tez lepiej zainwestowac wieksze pieniadze w profesjonalna firme?
Bardzo porsze osoby ktore choc troche orientuja sie w temacie o odpowiedz.
Pozdrawiam,
Łukasz