Mam do zaoferowania koszulki marki Lonsdale w cenie ok 45 zł wraz z wysyłką, prosto z Londynu. Ceny w Polsce to 70-100zł.
Zdjęcia wysyłam mailem.
|
Koszulki Lonsdale wysokiej jakości prosto z Londynu (45zł)!! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Mam do zaoferowania koszulki marki Lonsdale w cenie ok 45 zł wraz z wysyłką, prosto z Londynu. Ceny w Polsce to 70-100zł.
Zdjęcia wysyłam mailem.
prosze o wysłanie zdjec na mail hanss007@gmail.com
Dla osób zainteresowanych dodatkowe informacje:
Dostępne rozmiary to przede wszystkim L i M. W mniejszych ilościach XL i XXL. Jednak L-ka jest naprawdę duża i chyba jest to rozm. najlepszy dla przeciętnego faceta. Sam mam 189cm wzrostu i jest OK. Jednorazowo mogę wysłać ok. 20-30 koszulek. Transakcje myślę że można by dokonywać przez system Paypal (bezpieczny i szybki - używam go na ebayu). Nie posiadam konta w banku w Polsce, jedynie w Londynie w banku Barclays. Nie wiem jakie są ew. koszty przelewu z Polski do Wielkiej Brytanii. Całkowity koszt jednej koszulki wraz z dostawą na dowolnie wskazany przez kupującego adres w Polsce - wyn. 50zł. Napisałem wcześniej po szybkim przeliczeniu że koszt to ok. 45zł, jednak widzę że jest sporo osób zainteresowanych więc usiadłem, sprawdziłem dokładnie ceny firm przewozowych i policzyłem tą cenę konkretnie, 50zł to cena już ostateczna. Jak pisałem w Polsce takie koszulki sprzedawane są po 70-100zł. Jeżeli ktoś chce na początek zamówić jedna koszulkę żeby zobaczyć jak to wygląda (materiał, jakość) to nie ma sprawy. Na miejscu odbiorcy sam chciałbym sprawdzić co kupuję.. Proszę o pytania, chętnie odpowiem..i ew. zamówienia. Pozdrawiam. Arek
Mała uwaga:
Najbardziej preferowana forma płatności i chyba jedyna to - PAYPAL. pozdrawiam.
prosze o przesłanie zdjęć na e-mail hejo3@o2.pl
|
|