|
Kraków, własny lokal ale komplatny brak pomysłu |
Kraków, własny lokal ale komplatny brak pomysłu
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Od jakiegoś czasu posiadam własny lokal w Krakowie to juz duzo.. ale no właśnie nie mam pomysłu co w nim otworzyć, fundusze raczej nieograniczone wszystko zależy od pomysłu oczywiści są pewne granice jednak jeśli pomysł wart uwagi można zacisnąć pasa i zainwestować więcej czekam na jakiekolwiek propozycje
a gdzie masz kolego ten lokal??? w centrum ? gdzies na uboczu jak duzy?
ruczaj ok 160m2
myślałem nad otwarciem np sklepu Husqvarny albo Boscha co o tym sądzicie, miało by to wzięcie? Może podrzućcie pare innych firm
Park zabaw dla dzieci, Nowe osiedla dużo potencjalnych klientow. Prywatne przedszkola radza sobie tam znakomicie.
Pozdrawiam
Najlepiej wynajmij i jedź na wakacje:)
mała kasa o wiele więcej mozna samemu wycisnąć
Jeżeli jesteś zainteresowany przygotowanie biznesplanu oraz badan rynkowych pod kontem najlepszego kierunku działania to możemy nad tym popracować.
tzn? bardziej zalezy mi na kierunku inwestycji..
Sklep spożywczy z artykułami tańszymi i exkluzywnymi do tego super wedliny i sery francuskie,plsniowe jak nasz sile to rob koncesje na alkocholi sprzedawaj wino(ale nie patyki tylko takie z lepszej polki), ruczaj to okolica gdzie buduje sie sporo nowych mieszkan osiedli niedaleko kliny i wydaje mi sie ze jak masz lokal w dobrym miejscu to strzal w dziesiatke, przynajmniej ja bym tak zrobil.Powodzonka
sam mialem pomysl otwarcia klubu bilardowego koszt uzywanego stolu bilardowego to okolo 4-5tys razem z bialmi, kijami lub mozesz wypozyczyc juz teraz nie pamietam jaki byl tego koszt alemozna na necie poszukac
w krakowie nie ma pozadnego klubu bilardowego teraz jestem w gdansku i jest jeden klub i super prosperuje do tego licenja na alko, rzutnik i mecze jakis dart automaty, pilkazyki i leci koszt calego sprzetu wyniesie cie okolo 60tys moim zdanjiem warto godzina grania to od 10 zl lokal duzy wiec masz perspektywe pzdr
Rozważyłbym bawialnię dla dzieci, ale korespondencyjnie trudno jest ocenić przydatność lokalizacji.
napisz gdzie znajduje się lokal co jest do okoła ile ma metrów napisz techno-dry@o2.pl
jacku, pisałem juz wyżej około 160m Ruczaj w pobliżu hotel Ruczaj ;]
Witam.
Ja rozkręcam interes, który myślałem robić własnie w tamtym rejonie (jest dość perspektywiczy obszar dla tej działki) Jeżeli interesowała by Pana też współpraca (spółka) w dość ciekawej branży proszę dać znać na maila ermine_er@interia.pl. Wysokość lokalu minimum 3m. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kraków, własny lokal ale komplatny brak pomysłu": - Własny lokal, wkład i brak pomysłu - Wkłąd własny 40 tyś zł ale brak pomysłu - 20 tys. brak pomysłu, podejme współprace Kraków - Lokal i brak pomysłu - mam lokal- brak pomysłu
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|