|
Krawiectwo a mianowicie odzież trafiona w 10 |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, jestem Tu nowy mam na imie Artur i mam 23lata. Od prawie roku prowadze wlasna dzialalnosc gospodarcza tzn wzialem dotacje zeby przedluzyc dzialalnosc starych. Otoz rodzicie od jakis 20 lat szyli ronego rodzaju odziez - poczawszy od bluzek a skonczywszy na spodenkach dziececych(rozmiarowka od 98-152) ze sztruksu, teksasu i bawelny. Poczatkowo biznes byl zyla zlota dopoki na rynki nie zaczeto sprowadzac "chinskiej tandety" ktora jest min o polowe tansza. Probowalem pociagnac to dalej, ale to ciezki kawalek chleba i ciagla gonitwa za nowym "modelem" spodni. Do rzeczy chce zmnienic asrtyment i zaczac szyc" bardziej oryginalna, wyszukana odziez dla mlodziezy". Nie zajmowac sie wcale "dzieciakiem". Myslalem o roznych dobrych jakosciowo koszulkach, longslevach ewentualnie drugi pomysl garnitury - jedyna rzecz, ktorej chyba nie widzialem na rynku w chinskim wydaniu. Mieszkam w Tuszynie takze miedzy bazarami Tuszyn i Gluchow, posiadam wlasne miejsce na Gluchowie i co najwazniejsze wyremontowany lokal o pojemnosci powyzej 200m2. 2 duze pomieszczenia ze stolami do lagowania i 2 mniejsze z maszynami. "Sprzet" caly posiadam, w lokalu jest sila, woda, prad i ogrzewanie wiec wszytsko co potrzeba. Lokal znajduje sie w miejscu mojego zamieszkania. Mieszkam przy samej trasie. Takze jest od razu miejsce na dobra reklame. Potrzebuje czlowieka, ktory chcialby w to ze mna "wejsc" i posiadal dobra wyobraznie. Mozemy otworzyc spolke. Zainteresowanych prosze o kontakt 509 - 421 - 593 lub gg: 3088330
|
|