|
Kredyt 10 tys na start |
Kredyt 10 tys na start
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Jestem w trakcie zakładania firmy remontowej i potrzebuję 10-12 tys na środek transportu (jakieś kombi). Jakie mam szansę i gdzie da radę z czymś takim? Co sądzicie o tym: http://www.mbank.pl/firmowy/rachunki/ro ... index.html
Powiem Ci tak: te 10000 to jest po spełnieniu pewnych warunków... Na początek możesz otrzymać około 3000 kredytu odnawialnego
Możesz starać się o kredyt z poręczycielami lub kredyt inwestycyjny, pod warunkiem napisania dobrego biznesplanu Ps. skąd jesteś, może będę mogła Ci pomóc (warmińsko-mazurskie)
Jestem z lubelskiego (okolice Parczewa)
Witam, zajmuje sie kredytami oraz limitami debetowymi na start w banku BPH, do konkretnego okreslenia kwoty kredytu lub limitu potrzebych jest kilka kluczowych informacji.
Maksymalna kwota limitu na start to 30000 tys zł. Prosze o kontakt, postaram sie pomoc, Pozdrawiam Karolina Liebsz - MDKB Banku BPH 660-812-827
witam, rozważam założenie konta firmowego w banku BPH, czy mogłabym uzyskać informacje na temat tego limitu kredytowego, jakie warunki muszą być spełnione by taki uzyskać, zakładam sklep z artykułami chemi gospodarczej, papierosy, artykuły papiernicze, lokal znajduje się w bardzo dobrym punkcie i ta działalność ma bardzo duże szanse powodzenia, nie dysponuje zbyt dużą gotówką i taki limit kredytowy w koncie byłby bardzo dużym ułatwieniem a czy byłaby możliwość uzyskać jakiś kredyt w wysokości ok 10 tyś w najbliższym czasie (na zakup tego lokalu)
mam takie pytanie do malgorzatkar odnosnie tego co napisałas, czy jesli staralaby sie tylko o 3000zl kredytu przy zakladaniu konta na nowa dzialnosc to czy mam pewnosc ze zostanie mi przyznana czy to od czegos zalezy ?! bardzo pilna sprawa :D
Tak, zostanie Ci pzyznana napisałem kontakt na priv :)
Witam
Chciałam się dowiedzieć czy mam szanse na kredyt na otarcie firmy w kwocie 30000 i jakie bank potrzebuje zabezpieczenie.Dziękuję za odpowiedż.
Ja rozglądam się po różnych ofertach, mam firmę 2 miesiące i potrzebuję kredytu 20 tyś na samochód bo potrzebny większy transport. Tylko gorzej z zabezpieczeniem. Mam na siebie samochód a poza tak żadnej nieruchomości to nie. Ciekawy jestem oferty banku Lukas na kredyt samochodowy. Aha dochody mam na razie na 2 miesiące a zazwyczaj potrzeba 3 mies. Są one na poziomie 2-2,5 tyś. Co radzicie w takiej syt zrobić?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kredyt 10 tys na start": - Z kąd kredyt na start ? - kredyt na start-up - Kredyt na START gdzie?? - Kredyt dla firm na start - KREDYT NA START DLA FIRM
• Strona 1 z 1
|
|