|
Kredyt bez bik konsekwencje |
Kredyt bez bik konsekwencje
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam mam pytanie mam kredyt gotowkowy " normalny" ale splacalem go roznie przez co jestem w BIK , obezcnie zalegam 3 raty .. moge wziasc kredyt gotowkowy bez bik i splacic nim calkowicie tamten kredyt i zaknac ta sprawe, i zeby bank wydal zaswiadczenie ze juz jestemc zysty i takie tam . nastepnie chcialbym wziasc kredyt wiekszy w innym banku (normalnie z bik) i splacic nim ten bez bik . czy to jest mozliwe?
witam serdecznie
mam do zaoferowania kredyty dla zadluzonych ze zla historia kredytowa pomagam na lata wyciagnac ludzi z petli zadluzen kredyty konsolidacyjne dla zadluzonych kredyty pod zastaw nieruchomosci kredyty gotowkowe dla zadluzonych moga miec panstwo komornika windykacje wypowiedziane umowy zrobie wszystko byle tylko pomoc panstwu czasami trzeba spelnic warunki np.gdy windykacja lub komornik potrzebny poreczyciel ale nie w kazdym przypadku Kredyty jakie mam w ofercie maja bardzo duza przyznawalnosc. pozdrawiam serdecznie i zapraszam wszystkich zainteresowanych o kontakt na mail:pawcio83s@gmail.com tel515 688 048 KREDYTY TYLKO BANKOWE WYSOKA PRZYZNAWALNOSC. NIGDY NIE POBIERAM ZADNYCH OPŁAT PRZED ZALATWIENIEM SPRAWY !! NOWOSC KREDYTY DLA OSOB Z CZYSTYM BIKIEM !!! DLA WYJAŚNIENIA OSOBY JAKIE NIGDY NIE MIAŁY KREDYTU NIE MAJA ZADNEJ HISTORI KREDYTOWEJ MAJA BARDZO DUZE PROBLEMY Z UZYSKANIEM KREDYTU Z POWODU BRAKU TAK ZWANEGO SKORINGU !!!
Bartuu98 nie baw się w to. Chyba że nie wystarczy ci, że siedzisz w g... i chcesz popływać w szambie
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kredyt bez bik konsekwencje": - konsekwencje - konsekwencje strajku kolejowego - Migracje zarobkowe i ich konsekwencje - niewywiązanie się z umowy z pup - konsekwencje - Jakie konsekwencje za podatek
• Strona 1 z 1
|
|