|
Kredyt dla nowej firmy na 100 tyś zł |
Kredyt dla nowej firmy na 100 tyś zł
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam czy jako młody człowiek mam szanse na kredyt na własną firmę 100 tyś mając dofinansowanie 20 tyś nie posiadam własnych środków a nie żadnego zabezpieczenia ale posiadam biznes plan z którego wychodzi że zarobie 7500 zł miesięcznie kredyt chciałbym na 100 tyś na 5 lat oczywiście z odroczoną spłatą o 2 - 4 miesiące od rozpoczęcia działalności oczywiście kredyt chciałbym na towar czyli kredyt inwestycyjny ?
wątpliwe. biznes plan to tylko liczby na papierku zaden bank bez zastawu lub dłuszej działalnosci(min.6 miesiecy) nie da kredytu dla początkujacej firmy.prowadze firme rok i nadal mam problem aby dostac jakis kredyt inwestycyjny.taz mam biznes plan i obroty na poziomie 100 000 zloty miesiecznie.i to w branży (piekarnia) ze wydaje sie ze nie powinienem dla banku byc nie wiarygodnym klientem.przeciesz chleb i wyroby piekarniczo -cukiernicze spozywamy codziennie.
do jaga32:
Witam, reprezentuję Bank BPH, jeśli zechciałby Pan na priv bliżej opisać swoją sytuację i potrzeby kredytowe, postaram się pomóc. Proszę o pozostawienie nr tel. Pozdrawiam Anna R.
698671555 lub 662362522
a ja mam jakieś szanse na kredyt ?
myślę, że tak, ale pozwoli Pan, że jutro porozmawiamy?
Witam, prowadze firme powyzej 6 m-cy zarabiam ok 9000zł chciałem wziac kredyt w waszym banku i co niespodzianka bo dla banku BPH jestem zbyt młody aby dostac 30tys. w gotówce. Zeby było jasne to mam 26lat w LUCAS BANKU wiek nie sprawia problemu lecz to ze nigdy nie miałem nic na kredyt tez go nie dostałem. Kolejnym takim bankiem jest GETIN BANK pieknie ładnie to tylko w reklamie bo zyczą sobie zabezpieczenie auto, dom, mieszkanie itd. i mogłbym tak wymienic jeszcze kilka innych banków ktore maja obiecujace reklamy i tylko reklamy bo realia sa inne.
gdzie prowadzisz działalność?
w niewielkiej miejscowosci jaka jest Gryfów Śląski prowadze blacharstwo samochodowe i transport miedzynarodowy pieniedzy potrzebuje na dokupienie sprzetu bo za pieniadze z dotacji urzedu pracy nie za duzo mozna kupic i na rozszerzenie dzialalnosci o auto handel nawiazalem kontakt z kilkoma komisami za granica i mam tez odbiorcow w polsce sa to jak na razie trzy komisy samochodowe.
lecz szanse jakies sa bo bylem dzisiaj na spotkaniu w idea bank ktory stara sie pomagac nowym firma mieszkam kolo zgorzelca a najblizsza placowka jest we wroclawiu to tylko tyle ze musialem na spotkanie jechac 140km czekam na ocene analityka i przeslanie pieniedzyn na moje konto doradca powiedzial mi ze na 99% mam ten kredyt. a i tym razem zwrocilem sie o 50tys bo skoro tak chetnie chca dawac to czemu by nie wziac. jak dostane kredyt to opisze dokladniej jak to wyglada.
a idea bank, nie chce zabezpieczenia? jestem zaskoczony. zdaje się, ze kredyty na start dają do 20% LTV :) pozdrawiam
Czy w jakikolwiek problem finansowy? Potrzebujesz pieniędzy na kredyt? została odrzucona przez bank, ponieważ masz złych kredytów? jesteś w potrzebie pieniędzy zapłacić rachunki? to nie ma innego miejsca, można uzyskać kredyt na tanie stopy procentowe bez opłat zabezpieczenia. Usługi świadczone są kredyty samochodowe, pożyczek konsolidacji zadłużenia, pożyczki osobiste, międzynarodowe etc pożyczki, jeżeli zainteresowany skontaktuj się z nami poprzez e-mail:
Szybkie i niedrogie kredyty
Czy w jakikolwiek problem finansowy? Potrzebujesz pieniędzy na kredyt? została odrzucona przez bank, ponieważ masz złych kredytów? jesteś w potrzebie pieniędzy zapłacić rachunki? to nie ma innego miejsca, można uzyskać kredyt na tanie stopy procentowe bez opłat zabezpieczenia. Usługi świadczone są kredyty samochodowe, pożyczek konsolidacji zadłużenia, pożyczki osobiste, międzynarodowe etc pożyczki, jeżeli zainteresowany skontaktuj się z nami poprzez e-mail:
no wlasnie nie chce bo ja nie otwieram dopiero dzialalnosci ja chce ja poszerzyc ale jak nie zdobede kasy do konca pszyszlego tygodnia to nici beda
Witam.Zastanawiam się czy znajdę jakiś bank co udzieliłby mi kredytu pod hipotekę zabudowanej działki przemysłowej o wartości 165000zł.Chcę otworzyć działalność gospodarczą na tej działce , mogę ją wydzierżawić od likwidatora pod warunkiem ,że za 6-8 miesięcy ją wykupię .Wszelkie pozwolenia na moją działalność uzyskam.Przewidywany miesięczny zysk około 5000zł.Mógłbym zacząć biznes za 2 miesiące więc czasu na uwiarygodnienie moich stałych dochodów będzie mało.Miesięczna dzierżawa to 1500zł wiec rata kredytu byłaby podobna.Czy mam szansę na jakiś kredy ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kredyt dla nowej firmy na 100 tyś zł": - kredyt dla nowej firmy - Kredyt dla nowej firmy 5 tyś zł - Kredyt 10 tys dla nowej firmy - kredyt dla nowej firmy - Potrzebny kredyt dla nowej firmy
• Strona 1 z 1
|
|