|
Kredyt na firme |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam!Chce otworzyc własną firme lecz nie mam wystarczającego kapitału na rozkręcenie takiej inwestycji a mianowicie warsztat samochodowy i w tym stacja kontroli pojazdów.W związku z tym moge stara się o jakiś kredyt inwestycyjny nie wiem pod zastaw firmy którą otworzyłbym za środki z tego kredytu czy coś w tym stylu zaznaczam że grunt i budynek w którym mieściła by sie moja firma jest moją własnością.Jeśli tak prosiłbym o jakieś informacje co potrzebuje żeby uzyska taki kredyt.Z góry dziękuje
Z uzyskaniem kredytu inwestycyjnego na nową firmę będzie problem. Wymagany przez banki staż to co najmniej pół roku. Jedynym rozwiązaniem pożyczka pod zastaw hipoteki mieszkalnej. Możemy o tym porozmawiać.
Pozdrawiam.
Witam!Dzieki za info tylko żę kredyt hipoteczny mnie za bardzo nie ratuje bo działka jest położona w dziwnym miejscu tak to określe i jest warta niedużo około 20.000zł więc żaden bank nie da mi dużego kredytu pod tom hipoteke.A jak wiadomo wyposażenie warsztatu troche kosztuje np. podnośnik czterokolumnowy kosztuje 11.900zł ,podnośnik o wymiany kół około 5 tyś. zł już nie mówie o wyważarce, montażownicy i innym sprzęcie.Ale nic dzieki za info.POZDRAWIAM
polecam kredyt kupiecki u dostawcy sprzętu
|
|