Witam
gdzie moge zaciągnąć szybko kredyt na sam dowód bez zaświadczen itd. nie duzy a szybko ?? czy gdzies moge dostac taki ??
|
Kredyt na sam dowód bez formalności |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam
gdzie moge zaciągnąć szybko kredyt na sam dowód bez zaświadczen itd. nie duzy a szybko ?? czy gdzies moge dostac taki ??
Co znaczy nieduży kredyt? Kredyt nie lubi określeń względnych i subiektywno-jakościowych. Woli określenia obiektywne i ilościowe.
nie duzy czyli do 3 tys
to powie mi ktoś gdzie moge uzyskać kredyt do 3000 tysięcy na dowód
Spróbuj z debetem w jakimś banku, bo na dowód to jest tylko w reklamie, a w praktyce jeszcze coś z reguły jest poza dowodem. Zopatrz może mBank albo inny internetowy bank ma coś ekstra z debetem do 3000 PLN.
Kredyt na dowód ..czy jak kto woli z "łatwą dostępnością" jest drogi strasznie...lepiej tak jak kolega pisze poprosić bank o zwiększenie debetu...
interesuje mnie kredyt ?
Liczyłem efektywne oprocentowanie kredytu udzielonego przez pewną firmę kredytową. 800 zł kredytu, spłata po 27,20 zł przez 52 tygodnie. Oprocentowanie efektywne wynosi 246,5%. Dla porównania - banki komercyjne nie mogą udzielać kredytów o oprocentowaniu przekraczającym 24%.
tylko wez pod uwage ze samo oprocentowanie jest w "normie" a kosztuja usługi dodatkowe jak np ubezpieczenie.
"Usługi" też już zaczynają być w normie, choć od tych norm zdarzają się wyjątki.
Mi w pewnej firmie wyszło 70% :))))) może się walnąłem o jedno "0" Ale to wiadomo że najlepiej się na lichwie zarabia...
Podaj kwotę kredytu, ilość rat i wysokość rat, a ja policzę szybko jakie jest efektywne oprocentowanie.
Deutsche Bank
Kredyt na dowód bez zaświadczeń o zarobkach do 7000zł Przyjeżdzam do klienta, wypisuje wniosek, zabieram kserokopie dowodu osobistego i do tygodnia pieniądze są na koncie. Wykonam symulacje kosztów i harmonogram spłaty Oprocentowanie od 9,9% Zapraszam Barbara Karbowiak berbla@wp.pl 515 227 001 Jedyna formalność to Twój podpis
Poproszę o podanie wysokości opłat oraz prowizji w momencie uruchomienia kredytu oraz o wyskość spłat kredytowych dla kredytu w wysokości 7000 PLN.
brak wstępnych opłat i prowizji
0 zł za weryfikacje wniosków jedynym kosztem jest rata.... Bank nie bierze z "gory" żadnych pieniędzy Aby zrobić kalkulacje musiałabym wiedzieć na jakiej podstawie jest Pan zatrudniony i jakie są miesięczne dochody. Końcowa rata jest uzależniona od kilku czynników. Zapraszam na maila lub tel.
|
|