|
Kredyt na samochod |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
witam, interesuje mnie zaciagniecie kredytu na samochod, ktos ma obraz takich kredytow, gdzie najlepiej sie udac? pozdrawiam
do banku ok, tylko ktorego? ten link ktory wstawiles nie daje zbyt duzego wyboru. znajdzie sie cos jeszcze?
Jasne, że jest parę ciekawych ofert. Napisz na priva jaki samochód Cie interesuje oraz jaka wpłata i okres lub wysokość raty. Przygotuję parę ciekawych ofert
Kazdy kredyt mozna wycenić badając efektywne oprocentowanie kredytu. Potrzebna jest kwota kredytu, prowizja i inne oplaty, oprocentowanie nominalne i ilość okresów kapitalizacji w ciągu roku, wysokość spłat i ilość rat. Zbierz oferty banków i podaj warunki (jeśli wolisz - to przez PW). Weźmiemy kalkulator finansowy! Policzymy! Zobaczymy! I ogłosimy zwycięzcę!
interesuje mnie kwota 15 - 20 tysiecy, okres splaty do 3 lat. jak beda potrzebne jeszcze jakies informacje to zaraz dopisuje. czekam na przedstawienie niekoniecznie jednego banku.
Ja też szukam ciekawej oferty na kredyt lub leasing na samochód. Jak narazie jedyną propozycją leasingu był dla mnie EFL. Tylko on chcą dać w leasing samochód dla zupełnie nowej firmy.
Chyba, że ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?
jaka jest Twoja decyzja wogole, kredyt czy leasing? dostales tylko jedna oferte, przez to ze dopiero rozpoczynasz dzialalnosc?
Ja raczej skłaniałbym się ku leasingowi.
Z tego co się orientowałem większość firm leasingowych dla nowych firm nie jest zbyt przychylna, trzeba działać na rynku min 3 lub 6 miesięcy. Dla mnie to bzdura, jedynie EFL ma oferte dla nowych firm. Przynajmniej nic innego narazie nie znalazłem.
ja nie prowadze dzialalnosci wiec pozostaje mi kredyt i szukam ciekawej oferty, ktora z tego co slyszalem moze byc nawet konkurencja dla leasingu.
|
|