|
Kredyt pod wypos. lokalu aby spłacić odstępne.?Możliwe? |
Kredyt pod wypos. lokalu aby spłacić odstępne.?Możliwe?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Czy można wziąć kredyt pod wyposażenie lokalu gastronomicznego, który dopiero bym przejął. Właśnie z kredytu chciałbym opłacić odstępne i czynsz na najbliższe powiedzmy 2 miesiące. Lokal funkcjonuje od 3 lat ma stałych klientów i przynosi dochody. Jeśli jest to możliwe to proszę chociaż o link do strony z informacjami na ten temat. Potrzebuje ok 50 000. Jestem zarejestrowany w UP. Mogę starać się o pieniądze z unii na pierwszą działalność gosp., ale to nie wystarczy.
Witam.
Myślę, że dało by się z tym coś zrobić. ;] Jeśli jest Pan zainteresowany moją pomoca w wyszukaniu odpowiedniego banku na zadowalajacych warunkach prosze o kontakt (wiadomosc prywatna. Wraz z swoim e mailem.) pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kredyt pod wypos. lokalu aby spłacić odstępne.?Możliwe?": - KREDYT - OK! ALE KTO GO MA SPŁACIĆ? - Czy warto spłacić wcześniej kredyt? - Kredyt na remont lokalu - Istniejąca firma - kredyt na zakup lokalu a dotacja - kredyt na wykup lokalu - w jakim banku - jaka strategia ?
• Strona 1 z 1
|
|