|
Kredyt samochodowy |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
ostatnio wyczytalam ze istnieje bank o nazwie-DOMINETBANK-ktory udziela kredytu na zakup samochodu,bez zadnego zaswiatczenia o dochodach,potrzebne sa tylko dwa dokumenty tozsamosci..czy ktos mial kontakt z tym bankiem ,na jakich zasadach dziala..Prosze o pomoc..dziekuje..
Wiem ze mozna w GE MONEY BANK -sama bralam przez komis samochodowy-zadnych zaświadczeń. Procent niestety jest b. duży.
czy mogla by mi pani cos wiecej napisac,jak dlugo trzeba czekac,ja jestem z podkarpacia,,czy w tym, terenie istnieje taki bank..prosze bardzo o odpowiedz...dziekuje
Niestety nie wiem czy jest w Pani miejscowosci ten Bank. cała procedura trwa krótko ok 2 dni z tym ,że ja kupowałam przez autokomis. Bez problemu
Dziekuje pani za chec pomocy,znalazlam sito banku i tam wyczytalam wszystkie informacje na temat kredytu,istnieje bank w mojej okolicy ,,teraz czekam do poniedzialku,aby sie zkontaktowac z Bankiem..Goraco dziekuje Marta.
Jestem właśnie w takim punkcie pozyskiwania samochodu, że muszę na niego wziąć kredyt, ktoś ma jakieś doświadczenie? Na co uważać i jaki bank ma fajną ofertę <fajną czytajcie nie drogą>?
praktycznie każdy bank ma ofertę kredytów samochodowych. kredyt przez komis bedzie zawsze droższy ze wzgledu na podniesione prowizje i dodatkowe koszty (dla komisu). wiele banków wpisuje siebie w dowód rejestracyjny jako wspólwłascieciel w 49%. nie koliduje to jeśli nie chcemy sprzedac samochodu nim spłacimy kredyt. problem zaczyna się gdy upatrzymy nowszy model:)
Santander consumer bank głownie specjalizuje sie w takich. w polbanku mozna rowniez otrzymac taki kredyt. w polbanku państwo sa jedynymi właściecielami auta. auto nie jest zabezpieczeniem kredytu. kredyt jest tylko dodatkowo ubezpieczony. przykład: kredyty w wysokości 10 000 na3 lata czyli 36mc. rata miesieczna 351,32zł ubezpieczenie pobierane raz z góry za cały okres kredytowania wynosi 212,40zł. całkowity koszt kredytu 2647zł kredyty w wysokości 10 000 na max 7 lat czyli 84mc. rata miesieczna 198,21zł ubezpieczenie pobierane raz z góry za cały okres kredytowania wynosi 495 zł. całkowity koszt kredytu 6600zł wszystkie formalności to max 5 dni z wypłatą środków. pozdrawiam agnieszka
A w jakim banku tak jest, i sporo tego wychodzi :> I czy będę mógł opłacić ubezpieczenie samochodu z tego kredytu? pozdrawiam i z góry dziękuję!
ubezpieczenie pobierane jest raz z wnisokowanej kwoty. jest to oferta Polbanku.
Agnieszko, facetowi chodzi o ubezpieczenie samochodu, a nie kredytu.
pozdrawiam
Dokładnie tak! Czy kredyt jaki wezmę na samochód pozwala mi też na ubezpieczenie tego samochodu np. AC, OC, NW?
przepraszam małe nieporozumienie:)
oczywiiście można ubezpieczyc samochod wszystkimi mozliwymi pakietami:)
|
|