|
Kredyt samochodowy |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
ostatnio wyczytalam ze istnieje bank o nazwie-DOMINETBANK-ktory udziela kredytu na zakup samochodu,bez zadnego zaswiatczenia o dochodach,potrzebne sa tylko dwa dokumenty tozsamosci..czy ktos mial kontakt z tym bankiem ,na jakich zasadach dziala..Prosze o pomoc..dziekuje..
Wiem ze mozna w GE MONEY BANK -sama bralam przez komis samochodowy-zadnych zaświadczeń. Procent niestety jest b. duży.
czy mogla by mi pani cos wiecej napisac,jak dlugo trzeba czekac,ja jestem z podkarpacia,,czy w tym, terenie istnieje taki bank..prosze bardzo o odpowiedz...dziekuje
Niestety nie wiem czy jest w Pani miejscowosci ten Bank. cała procedura trwa krótko ok 2 dni z tym ,że ja kupowałam przez autokomis. Bez problemu
Dziekuje pani za chec pomocy,znalazlam sito banku i tam wyczytalam wszystkie informacje na temat kredytu,istnieje bank w mojej okolicy ,,teraz czekam do poniedzialku,aby sie zkontaktowac z Bankiem..Goraco dziekuje Marta.
Witam
Otworzyłem placówkę banku Dominet. Głównym źródłem dochodu będzie kredyt samochodowy. Mam pytanko jak zdobyć klientów w komisach samochodowych. Jak się rozreklamować w komisach. Może uderzyć też w inne miejsce a nie tylko komisy samochodowe. Każdy pomysł jest dla mnie bardzo cenny :) Z góry dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam
Powiem Ci jak to wyglada od strony komisu. Im wiecej obiecasz wlascicielowi komisu tym wyzsze szanse ze podpisze on z Toba umowe. Moim zdaniem kredyty samochodowe w komisach to nic innego tylko okradanie ludzi ale zycze Ci powodzenia.
Pozdrawiam.
Dzieki za odp.
Nie rozumiem tego okradania ludzi. Taki kredyt nie rozni sie niczym od kredytu jaki klient dostanie przychodzac samemu do banku. Co np moge obiecac wlascicielowi komisu, od czego zaczac? Pozdr
Witam
Co moge zaoferowac komisowi aby go przekonac jezeli ja oferuje im 6% a inny bank 9% ??? Wiecej % nie moge dac poniewaz w ogole zysku nie bede miec !!!
Jestem właśnie w takim punkcie pozyskiwania samochodu, że muszę na niego wziąć kredyt, ktoś ma jakieś doświadczenie? Na co uważać i jaki bank ma fajną ofertę <fajną czytajcie nie drogą>?
praktycznie każdy bank ma ofertę kredytów samochodowych. kredyt przez komis bedzie zawsze droższy ze wzgledu na podniesione prowizje i dodatkowe koszty (dla komisu). wiele banków wpisuje siebie w dowód rejestracyjny jako wspólwłascieciel w 49%. nie koliduje to jeśli nie chcemy sprzedac samochodu nim spłacimy kredyt. problem zaczyna się gdy upatrzymy nowszy model:)
Santander consumer bank głownie specjalizuje sie w takich. w polbanku mozna rowniez otrzymac taki kredyt. w polbanku państwo sa jedynymi właściecielami auta. auto nie jest zabezpieczeniem kredytu. kredyt jest tylko dodatkowo ubezpieczony. przykład: kredyty w wysokości 10 000 na3 lata czyli 36mc. rata miesieczna 351,32zł ubezpieczenie pobierane raz z góry za cały okres kredytowania wynosi 212,40zł. całkowity koszt kredytu 2647zł kredyty w wysokości 10 000 na max 7 lat czyli 84mc. rata miesieczna 198,21zł ubezpieczenie pobierane raz z góry za cały okres kredytowania wynosi 495 zł. całkowity koszt kredytu 6600zł wszystkie formalności to max 5 dni z wypłatą środków. pozdrawiam agnieszka
A w jakim banku tak jest, i sporo tego wychodzi :> I czy będę mógł opłacić ubezpieczenie samochodu z tego kredytu? pozdrawiam i z góry dziękuję!
ubezpieczenie pobierane jest raz z wnisokowanej kwoty. jest to oferta Polbanku.
Agnieszko, facetowi chodzi o ubezpieczenie samochodu, a nie kredytu.
pozdrawiam
Dokładnie tak! Czy kredyt jaki wezmę na samochód pozwala mi też na ubezpieczenie tego samochodu np. AC, OC, NW?
|
|