|
Kredyt studencki na biznes |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
witam, mam na oku pewien biznes ale niemam kasy na jego realizacje a niechce zadnych wspolnikow, dochody ma nieudokumentowane wiec kredytu w banku niedostane. Myslalem o kredycie studenckim, moze wiecie cos wiecej ??Jestem na pierwszym roku politechniki
Wejdź na stronę jakiegoś banku i poczytaj. Większość ogólnopolskich graczy ma je w swojej ofercie.
Kredyty studenckie są dostępne m.in. w Banku Pekao SA
Kredyt studencki jest wyplacany co miesiac takze moze byc problem z uzyciem go na dzialanosc a toczy otrzymasz zalezy od dochodu na osobe w rodzinie.
Trochę się spóźniłeś. Teraz to kasę możesz dostać dopiero w styczniu/lutym 2008.
Wiem, że minęło juz sporo od tego zapytania, ale ja własnie wczoraj skonczyłam czytać ciekawego ebooka na ten temat. Jest dostepny tutaj kredyt-studencki.zlotemysli.pl
Na prawdę jestem pod wrażeniem tego co tam jest napisane. Oczywiście najpierw pobrałam darmowy fragment, ale szybko zdecydowałam sie iśc na całość i nie żałuję. Napisał go chłopak, który sam wziął kiedyś kredyt studencki i teraz dzięki temu ma własną firmę. I co najważniejsze sama praktyka, żadnych regulaminów z banków tak jak na wielu stronach na ten temat! No i tytuł jest wszystkomówiący "BOGATY STUDENT"
Coś nieudolna ta kryptoreklama :lol: Po co płacić 30 zł za ogólnie dostępną wiedzę? Lepiej wejdź na KredytStudencki.com.pl a te 30 zł daj potrzebującym...
ale na tej stronie są informacje takie jak w każdym banku. zresztą nie jest zbyt przejrzysta. NIe wiem czy tylko mnie, ale razi mnie tam ciągłe reklamowanie spotkania z doradcą (pewnie jakas prowizyjka dla Bisa) bo na forum jest to chyba w każdym pośćie :)
a o ebooku napisałam bo mi sie podoba i pewnie wielu osobom też. Ostatnio widziałam go nawet na liście bestsellerów więc chyba sporo ludzi go kupiło. Każdy zresztą niech zrobi co uważa. Pewnie są osoby, które nie potrzebują ani stron ani ebooków, żeby osiągnąć dobre efekty z kredytu, ale są też takie, które zupełnie nie wiedzą od czego zacząć. Mnie się ten ebook już przydał i nie raz do niego jeszcze zajrzę.
Dobre sobie, a w ebooku są informacje nie z banku? Proponuję wejść na stronę i poczytać :)
Jak już to zapewne o wiele mniejsza niż ta jaką otrzymuje autor promowanego przez ciebie ebooka ;)
cholera, jakoś teraz go tam nie ma... czyżby ludzie zobaczyli, że ten bestseller to powszechnie dostępna wiedza za darmo? m.in. na stronie KredytStudencki.com.pl? Ta strona to kopalnia wiedzy, w razie problemu wystarczy zadać pytanie na forum, gdzie jest ponad 1400 wypowiedzi, autor strony dzieli się wiedzą za darmo w przeciwieństwie do autora ebooka.
przynajmniej w tym się zgodzę!
dla osob zainteresowanych kredytem, warto przeczytac tego DARMOWEGO ebooka :) a nie placic niepotrzebnie za podobne platne ;)
http://www.kredytstudencki.com.pl/Kredy ... dencki.pdf
|
|