Czy Ktos wie czy jest kredyt ktory pomaga kupic towar zagranicznie. Chce kupic towar w hiszpanii i mam polowy srodki i brakuje mi 20000eurso. Mam dzialka i mieszkanko....
Ktos pomaga?
|
Kredyt zeby kupic Twaru (Import) |
Kredyt zeby kupic Twaru (Import)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Czy Ktos wie czy jest kredyt ktory pomaga kupic towar zagranicznie. Chce kupic towar w hiszpanii i mam polowy srodki i brakuje mi 20000eurso. Mam dzialka i mieszkanko....
Ktos pomaga?
Proponuje kradyt bankowy a zabezpieczenie - mieszkanie. Tylko wybierz oddziały banków a nie pośredników (pośrednik zarabia na tobie ok 6% z twojego kredytu)
niekoniecznie, bo przeważnie to bank płaci pośrednikowi prowizję równą bądź niższą jaką by zapłacił pracownikowi :) a często pośrednicy mogą dodatkowo negocjować warunki, których samemu w banku się nie wynegocjuje
Bylem u Bankiera i problem polega na tym ze moja firma pokazuje stratę w 2007 wiec nawet z zabezpieczenia nie chca pozyczyc 20000euro.....
Musze sprzedac dzialka moze?
a może kredyt inwestycyjny? piszesz biznesplan i możesz wtedy starać się o kredyt w oparciu o przyszłe dochody
Bizness plan musi byc robiony przez jakiś specjalistą który ma uprawnienia? Bo tak to jest dla inwestycji w nieruchomości. Moj bankier nic nie mówił na temat biznes plan!!!! (Czekawy dlaczego?)
No 5.5% to mi się trafiło ale 6% na hipie to nigdy ;) a tak na poważnie to mogę pomóc, proszę o kontakt na maila: flexworld@onet.pl
biznes plan nie musi byc robiony przez specjalistę, ale musi być dobry
Witam, zajmuje sie kredytami oraz limitami debetowymi na w banku BPH, do konkretnego okreslenia kwoty kredytu lub limitu potrzebych jest kilka kluczowych informacji.
Prosze o kontakt, postaram sie pomoc, Pozdrawiam Karolina Liebsz - MDKB Banku BPH 660-812-827
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kredyt zeby kupic Twaru (Import)": - pomyslalem zeby kupic maszne do wyginania obróbek dekarskich - Kredyt Studencki - co z nim zrobić żeby zyskać - Kredyt potrzebny zeby wejsc w spolke - Co zrobić żeby import był opłacalny - a co żeby robić za detektywa?
• Strona 1 z 1
|
|