Witam chciałbym Was prosić o opinie odnośnie Kredytów Chwilówek i opcji zarabiaj z nami.
Ponoć oferują 60 % rocznie oprocentowania. Proszę o Państwa opinie w tej sprawie.
|
Kredyty chwilówki - zarabiaj z nami - opinie. |
Kredyty chwilówki - zarabiaj z nami - opinie.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Banki
Autor
Wiadomość
Witam chciałbym Was prosić o opinie odnośnie Kredytów Chwilówek i opcji zarabiaj z nami.
Ponoć oferują 60 % rocznie oprocentowania. Proszę o Państwa opinie w tej sprawie.
Daleko od Chwilówek, lepiej idź do porządnego banku i weź tam kredyt jak masz zdolność kredytową i nie jesteś w BIKu. Chociaż banki też tanio nie mają, ale obsługa i same koszta są na lepszym o wiele poziomie niż jakbyś wziął Chwilówkę.
Chyba nie zrozumiałeś kolegi Roddicka. Pyta on o opcję "zarabiania z chwilówkami". Też słyszałem o takiej formie inwestycji jednak nie do końca jestem przekonany. Może jest ktoś kto już miał coś z tym wspólnego ??
Kredyty Chwilówki to bardzo dochodowy biznes. Jeżeli zbudowany zostanie zaufany rynek (Klienci, którzy będą spłacać pożyczki bez opóźnień) wtedy zysk dla własciciela takiej działalności to ok 30%-40% na miesiąc. Jedni powiedzą, że pachnie lichwą, ale czy jeżeli duże sieci handlowe mają przebitkę na długopisie w sklepie 1000% to jak mamy to nazwać?
Moim zdaniem w momencie kiedy można zarobić i ma się pewną wiedzę na ten temat, to można naprawdę dobrze na tym wyjść. Są firmy, które proponują inwestycję w swoje działalności. W jednych odpowiedzialność spłaty pozostawiona jest na inwestorze, w drugich nie trzeba się o nic martwić i można spokojnie spać. Ta druga opcja jest oczywiście lepsza, bo daje poczucie bezpieczeństwa, a umowy są zawsze zabezpieczone wekslem, czy to innym gwarantem. Gdyby ktoś chciał się dowiedzieć więcej bądź jest zainteresowany współpracą, inwestycją i życiem rentiera, zapraszam do kontaktu. Moja rada - LICZY SIĘ ZAUFANIE. Nie można inwestować swoich pieniędzy, jeżeli nie czujemy bezpieczeństwa i stabilności w tym dochodzie. Znając zasady tego rynku dochód dla inwestora to od 3% do 10%. (MIESIĘCZNIE!!!) Firm jest wiele. Ja uważam, że w tym biznesie dochód na poziomie 4%-5% jest ok. Trzeba brać pod uwagę koszty i podatek PCC1. W razie pytań proszę pisać
Kontaktowalem sie ostatnio z firma kredyty chwilowki i naplyw pieniedzy od nowych inwestorow jest wstrzymany do kwietnia-maja. Powiedzieli, ze bylo zbyt duzo wplat. O firmie dowiedzialem sie od kolegi, ktory u nich inwestuje - wiadomo, najlepsza reklama idzie z ust do ust. W kredytach chwilowkach windykacja jest ponoc zapewniana przez firme, tak ze ta uciazliwa czesc biora na siebie (kosztem nizszego procentu ktory otrzymujesz;)) Orientujesz sie moze, jakie sa te inne firmy ktore oferuja mozliwosci dla pozyczkodawcow? Niczego ciekawego w necie nie znalazlem. Zaznacze tez, ze nie chodzi o serwisy typu kokos, poniewaz tam jest zdecydowanie trudniej o windykacje naleznosci. Pozdrawiam
Witam ! Ja już próbuje od stycznia zaczac inwestowac w chwilowkach i cały czas slysze ze mam zadzwonic za miesiac :P ja tez od kolegi sie dowiedzialem o akcji "zarabiaj z niami" , wiem ze bardzo duzo zarabia
Witam forumowiczów,
no niestety w chwilówkach jest już potężny kapitał zewnętrzny i prędko się to nie zmieni, trzeba popatrzeć za czymś innym może Prowident jak znajdę coś ciekawego to napiszę.
mam 24 lata poszukuje pozyczki 5 tys na 24 raty oddaje 10 tys zabezpieczone umowa nie mam zadnych dlugow czysty bik ale brak historii i banki odmawiaja stala praca i zarobki tylko powazne
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Kredyty chwilówki - zarabiaj z nami - opinie.": - Zarabiaj z nami - Praca dla każdego! - PALETY MIX CLATRONIC ! ZARABIAJ RAZEM Z NAMI ! - ŻYJ BEZPIECZNIE I ZARABIAJ - Z NAMI TO MOŻLIWE, SPRAWDŹ !!!! - Młoda twarz bez zastrzyków - zarabiaj z nami - Nu Skin - młoda twarz bez zastrzyków - zarabiaj z nami
• Strona 1 z 1
|
|