|
Kredyty Raty Firma jaki bank polecacie najlepiej |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Posiadam własną firmę Usługowo-Handlową i chciałbym ludzią udostepnić możliwość brania Akcesori oraz usług na raty , jaki najlepiej bank będzie mi w tym pomocny może " GE MONEY BANK " albo "GETIN BANK " jeśli chodzi o tą sprawę i także chciałbym spróbować dawać kredyty jakie Banki oczywiście polecacie najlepiej ;)
NAPEWNO NIE POLECAM !!!
ŻALĄ SIĘ W SKLEPIE KLIENCI SAM NIM JESTEM I CO MNIE SPOTKAŁO SYGMA BANK ZDZIERA Z KLIENTÓW!!! OPINIA KLIENTA CZYLI MOJA. Pierwszy raz w mojej historii kredytów potraktowany zostałem jak szmata. 1: czytajcie regulamin zanim weźmieniecie raty. na końcu jest tabela opłat (kar) . możecie być pewni że jeżeli niechcący zalegniecie ze spłatą choćby 4 dni (a liczy się ich księgowanie, nie data przelewu czy wpłaty) zostaniecie ukarani kara 45zł. Jeżeli niestety zadzwoni do was pani i przypomni o spłacie po paru dnich to odrazu 15zł dopłaty razem 60zł. jeśli dojdzie do was list po 10dniach zapłacicie już ponad 70zł. Jeżeli zapłacicie już rate a na liście napiszą wam że trzeba zapłacić z bierzącą ratą wyliczoną karę to dowalą wam ok 100zł za to że zapłaciliście z bierzącą ratą ale nie z tą co trzeba. 2: email na stronie to fikcja. wogóle nikt tam na nic nie odpowiada. Praktycznie kontaktu z nimi niema. Dzwonisz na infolinie to cie przełączają i rozłączają się połączenia. Płacisz oczywiście ty za to że raz tam raz tu dzwonisz. 3: w umowie przewidziane są także odsetki za zwłokę . Ktoś powie "trzeba płacić przed czasem i terminowo" ok. A co jeśli komuś zdarzy się poprostu zapomnieć lub nie może tego zrobić z przyczyn zawodowych lub chwilowej utraty płynności finansowej? Miałem kredyt w wielu bankach i nadal mam w PKOBP. na sumy nieporównywalnie większe.i raty rzędu 500zł nie miałem tam takich problemów nigdy. W SYGMABANKU mam ratę ok 70zł a za 10dni mojej nieuwagi zapłaciłem karę blisko 160zł. Umieszcze ten artykuł w każdym możliwym miejscu ponieważ warto ostrzegać ludzi niech uczą się na cudzych błędach. Ja więcej w "SYFMA BANKU" nie wezmę rat.
|
|